[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* ماهی : 1 کیلو گرم
* زعفران : قدری
* پاپریكا : قدری
* كره : 3 قاشق سوپخوری
* خامه : 1 فنجان
* نمك : قدری
* پیاز : 4 قاشق سوپخوری
* پنیر پیتزا رنده شده : ربع فنجان
طرز تهیه :
ماهی را بقطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده اید ، بچینید
روی ماهی ها خامه بریزید ،
سپس نمک و زعفران یا پاپریکا به آن زده و پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد ،
پس از 20 یا 25 دقیقه آنرا از فر در آورید .
مواد لازم :
* ماهی : 1 کیلو گرم
* زعفران : قدری
* پاپریكا : قدری
* كره : 3 قاشق سوپخوری
* خامه : 1 فنجان
* نمك : قدری
* پیاز : 4 قاشق سوپخوری
* پنیر پیتزا رنده شده : ربع فنجان
طرز تهیه :
ماهی را بقطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده اید ، بچینید
روی ماهی ها خامه بریزید ،
سپس نمک و زعفران یا پاپریکا به آن زده و پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد ،
پس از 20 یا 25 دقیقه آنرا از فر در آورید .