[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* سینه یا ران مرغ : 1 عدد
* پیاز : 3 عدد متوسط
* نخود فرنگی : 80 گرم
* قارچ : 150 گرم
* تخم مرغ : 4 عدد
* نمك ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم





طرز تهیه :
پیاز را خلال می كنیم و با كمی روغن نیم سرخ می كنیم.

نخود فرنگی و مرغ را در ظرفهای جدا می پزیم.
قارچ ها را ورقه ورقه می كنیم.

سینه یا ران مرغ را بعد از اینكه پخت ، ریش ریش می كنیم.

حالا درون یک ظرف گود مرغ ، پیازسرخ شده ، نخود فرنگی پخته شده ، قارچ را می ریزیم و 4 تا تخم مرغ را توی آن می شكنیم و با كمی نمك ، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط می كنیم.




فر را با درجه 210 درجه روشن می كنیم تا خوب داغ شود.

حالا ته ظرفمان را چرب می كنیم و مایه كوكو را درون آن می ریزیم و به مدت نیم ساعت می ذاریم دورن فر.

البته این مدت زمان بسته به نوع ظرفی كه انتخاب می كنید تغییر می كند ، هر چه قدر ظرف گود باشه مدت زمان پخت هم بیشتر می شود یعنی مدت زمان آماده شدن كوكو به قطرش بستگی دارد.

در ضمن این كوكو را می توانید درون تابه هم سرخ كنید.