دكتر حميد فرشچي از پژوهشگران پزشكي و تغذيه در دانشگاه ناتينگهام انگلستان 27 فوريه 2005 اعلام داشت كه مصرف ناشتايي كامل به ويژه نان تهيه شده از آرد خالص و سيريالCereals سطح كلسترول خون را در طول روز پايين نگهميدارد و بر تاثير انسولين كه با حضور آن، سلولهاي بدن قند را از جريان خون گرفته و به صورت انرژي ذخيره مي كنند مي افزايد.
دكتر فرشچي در مصاحبه خود همچنين گفته بود كه خوردن ناشتايي كامل در دراز مدت منافع بي شمار دارد و توصيه كرده بود كه افراد بدون خوردن ناشتايي خانه را ترك نكنند. ناشتايي بايد هر روز در ساعت معين و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتي از آن باشد.
وي و گروه همكارانش كه پس از تجربه روي شماري از افراد، اين نتايج را به دست آورده اند همچنين گفته است كه خوردن ناشتايي از پرخوري در ساير ساعات روز و در نتيجه اضافه وزن پيدا كردن جلوگيري مي كند.
دكتر فرشچي در پايان مصاحبه طولاني خود بارديگر تاكيد كرده بود كه خوردن ناشتايي منافع متابوليك فراوان دارد و كساني كه از اين وعده غذايي گريز نكنند روان و جسمي بهتر خواهند داشت و كمتر رنجور خواهند بود و بيمار خواهند شد.
بايد دانست افغانها و مردم نواحي شرقي ايران كه نان گندم خالص غذاي اصلي آنها را تشكيل مي دهد، كمتر از ديگران دچار بيماري هاي قلب و عروق و مشكلات متابوليك و رواني مي شوند و در طول روز بهتر كار مي كنند. در اين مناطق اهميت نان به حدي است كه غذا خوردن را هم «نان خوردن» مي گويند.
دكتر فرشچي در مصاحبه خود همچنين گفته بود كه خوردن ناشتايي كامل در دراز مدت منافع بي شمار دارد و توصيه كرده بود كه افراد بدون خوردن ناشتايي خانه را ترك نكنند. ناشتايي بايد هر روز در ساعت معين و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتي از آن باشد.
وي و گروه همكارانش كه پس از تجربه روي شماري از افراد، اين نتايج را به دست آورده اند همچنين گفته است كه خوردن ناشتايي از پرخوري در ساير ساعات روز و در نتيجه اضافه وزن پيدا كردن جلوگيري مي كند.
دكتر فرشچي در پايان مصاحبه طولاني خود بارديگر تاكيد كرده بود كه خوردن ناشتايي منافع متابوليك فراوان دارد و كساني كه از اين وعده غذايي گريز نكنند روان و جسمي بهتر خواهند داشت و كمتر رنجور خواهند بود و بيمار خواهند شد.
بايد دانست افغانها و مردم نواحي شرقي ايران كه نان گندم خالص غذاي اصلي آنها را تشكيل مي دهد، كمتر از ديگران دچار بيماري هاي قلب و عروق و مشكلات متابوليك و رواني مي شوند و در طول روز بهتر كار مي كنند. در اين مناطق اهميت نان به حدي است كه غذا خوردن را هم «نان خوردن» مي گويند.