Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionلقمه سبزیجات Emptyلقمه سبزیجات

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم:
* آرد : به میزان لازم
* مائ الشعیر: با طعم دلخواه 1 پیمانه
* بکینگ پودر: 2 قاشق غذا خوری
* تخم مرغ : 1 عدد
* روغن مایع یا زیتون : 2/1 پیمانه
* شوید: به دلخواه خشک




......................................
طرز تهیه :
تخم مرغ را با روغن نمک و شوید با چنگال بزنید تا یک دست شود مائ الشعیر را اضافه کن و آرام هم بزنید تا بخورد مواد برود .حالا بکینگ پودر را بریزید و آرد را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف و نچسبی بدست آید حالا 15 دقیقه روی آن را بپوشانید و استراحت دهید.

برای داخل آن من از کنسرو سبزیجات که شامل نخود و هویج و ذرت است و از قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده و البته یک بسته پنیر پیتزا رنده شده استفاده کنید البته از کالباس و یا سینه مرغ هم استفاده می شود کرد و به مواد زیر اضافه کرد .سینه مرغ باید پخته و خرد شده باشد و با مواد مخلوط کرد و بعد از سرد شدن به آن پنیر را اضافه کرد .از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و بعد با وردنه باز کنید از مواد داخل ان گذاشته لبه ها بهم بچسبانید و با دست فرم دهید. در سینی چرب فر گذاشته و به دلخواه روی آن تخم مرغ زده یا زعفران بزنید ودر فر با دمای 180 بپزید تا روی آن کمی تغییر رنگ بدهد .بعد از کمی خنک تر شدن آن را درآورید. می توان از این خمیر برای پیتزا سبزیجات هم استفاده کرد و همین مواد را روی خمیر پهن شده ریخت و بعد پنیر ریخته و در فر می گذاریم . توصیه اینه که از این خمیر برای پیتزای معمولی استفاده نکنید البته ذائقه ها با هم فرق دارد .

یک نکته:
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر بشود و به دست نچسبد همیشه 3 تا پیمانه را الک کنید و کم کم اضافه کنید البته نمی دانم چقد زیاد می آید ولی بعضی آردها زیاد جالب نیستند و خیلی مصرف میشود و بعضی نه ؟توصیه ، کم کم اضافه کردن است.

برای خشک نشدن خمیر:
اول اینکه خمیرتان را نازک باز کنید با وردنه بعد وقتی پیچیدی رویش کمی آب بزنید تا خشک نشو د وقتی خواستید توی فر بذارید اگه خواستید تخم مرغ بزنید.اگه دمای فرت خیلی زیاد می شود یک کاسه خالی فلزی روی کف فرتان بذارید تا با فر داغ بشود وقتی لقمه ها را توی فر گذاشتید یک کم اب بریزید توی کاسه که جلز ولز می کند و بخار می دهد .و دیگر سفت نمی شود .این خمیر اگر نازک درست کنید زود پخته می شود"

descriptionلقمه سبزیجات EmptyRe: لقمه سبزیجات

more_horiz
سلام سحر جان
1
دستت درد نکنه
ممنون از زحمتی که کشیدی 2 26
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply