[You must be registered and logged in to see this image.]

عطر و طعم زنجبیل داخل كیك، خوشمزگی خاصی به آن داده است، حتما آن را امتحان كنید.
زمان تهیه : 20 دقیقه به علاوه 24- 8 ساعت برای سرد شدن

مواد لازم برای 6 نفر :
برای پایه بیسكویت :
* بیسكویت دیجستیو خرد شده : 75 گرم
* بیسكویت زنجبیلی خرد شده : 75 گرم
* كره ذوب شده : 75 گرم

برای پر كردن :
* شكلات سفید (به تكه‌های كوچك تقسیم شده باشد) : 600- 400 گرم
* كره : 65 گرم
* وانیل : نصف قاشق چایخوری
* پنیر خامه‌ای : 500 گرم
* شكر : 50 گرم
* خامه زده : 4/3 پیمانه
* شاتوت : یك سبد كوچك به علاوه چند عدد بیشتر برای تزیین





طرز تهیه :
1- برای پایه بیسكویت: بیسكویت و كره را با هم مخلوط كرده، درون قالب 23 سانتیمتری بریزید و آن‌ها را به سمت ته فشار دهید.
2- برای پر كردن: وانیل، شكلات و كره را در ظرف ضد حرارت بریزید و آن را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شوند سپس بگذارید كمی خنك شوند.
3- در ظرفی دیگر، پنیر خامه‌ای، شكر و خامه را با هم مخلوط كنید و آنقدر هم بزنید تا صاف و یكدست شوند.
4- مخلوط شكلات ذوب شده را درون مخلوط خامه بریزید و بعد شاتوت ها را به مخلوط اضافه كنید، مواظب باشید آب آن‌ها را داخل مخلوط نریزید.
5- با قاشق از مخلوط، روی بیسكویت پایه بریزید و به مدت 24- 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
6- برای مصرف: از درون قالب درآورده، روی آن را با باقی‌مانده شاتوت‌ها تزیین كنید.