[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 6 نفر :
* اسفناج ریز خرد شده : 1 كیلو
* تخم ‌مرغ : 8 عدد
* آرد : 3 قاشق‌ غذاخوری
* شیر : 3 قاشق‌ غذاخوری
* روغن مایع : 600 گرم
* پودر سیر : 1 قاشق چای‌خوری
* نمك و فلفل : به میزان لازم

مواد لازم داخل رولت:
* پنیر خامه ‌ای : 150 گرم
* قارچ تفت داده شده : 250 گرم
* ‌‌گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت : 3 ورق

مواد لازم برای سس لیمو :
* آرد سفید گندم : 2 قاشق‌ غذاخوری
* كره : 30 گرم
* پوست لیموی رنده شده : 1 قاشق چای‌ خوری
* زعفران : به میزان لازم
* خامه : یك دوم پیمانه
* آب لیمو : 2 قاشق‌ غذاخوری
* شیر : یك دوم پیمانه
* نمك و فلفل : به میزان لازم


روش تهیه :
- اسفناج را ریز خرد كنید و روی حرارت بگذارید تا كمی بپزد. سپس بگذارید كمی سرد شود.
- زرده و سفیده ی تخم‌ مرغ را جدا كرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمك و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا كاملا كف كند و پفكی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یكدست شود.
- حال مخلوط را داخل تابه‌ای ترجیحاً مستطیل شكل كه از قبل چرب شده و داخل آن كاغذ روغنی انداخته‌ اید بریزید و داخل فر با حرارت 300 درجه ی فارنهایت(150 در جه ی سانتیگراد) به مدت 20تا 30 دقیقه بپزید.

[You must be registered and logged in to see this image.]

- سپس رولت را بر روی شبكه ی توری كه با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت كاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامه‌ای را روی آن پخش كنید.

[You must be registered and logged in to see this image.]

- سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر).

روش تهیه سس لیمو :
كره را روی حرارت قرار دهید.
آرد را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یكدست شود.
سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمك، فلفل و خامه را اضافه نمایید.
سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه كنید.
سس را همراه رولت سرو نمایید.