[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای چهار نفر :
* لازانیا : یك بسته
* بادمجان : ۲ عدد
* گوجه فرنگی خرد شده : ۵۰ ۳ گرم
* پنیر موتزارلا : ۳۵۰ گرم
* جعفری و ریحان خرد شده : ۱۰۰ گرم
* پیاز : یك عدد
* نمك و روغن زیتون : به میزان كافی







طرز تهیه :
بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید.
پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید.
لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید.
سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید،
سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.