[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* کره : 20گرم
* حلوارده پسته ای : 1 بسته کوچک
* شیر : 2 الی 3 قاشق غذا خوری
* نان تست یا نان سوخاری : 1 عدد
* پودر قند : 10 گرم
* آرد : 35 گرم
* زرده تخم مرغ : 1 قاشق مربا خوری
* وانیل : قاشق مرباخوری
* نمک دریا : یک پر





طرز تهیه :
کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.
سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید.
بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.
قالب گرد تک نفره تارت را چرب کنید.
سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم کرده اید، سپس حرارت را به نیم رسانده و به مدت 2 الی4 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.
سپس میگذاریم سرد شود و حلوارده پسته ای را با شیر مخلوط کرده میکسر درشت نموده وروی تارت ریخته وتارت را مجددا در فر قرار داده به مدت 2الی 4 با حرارت ملایم پس از سرد شدن روی آن را با پودر پسته و یا پودر نازگیل و یا با ترافل میله ای ریز تزئین می نماییم.

اگر از نان سوخاری استفاده می نماییم نباید پخت انجام دهیم ودر صورت استفاده از نان تست می توانیم هم آن را پخته وهم نپخته استفاده نماییم.