Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionناپلوئونی Emptyناپلوئونی

more_horiz
مواد لازم :
خمیر ورقه ای به بخش خمیر ورقه ای رجوع شود
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
انواع کرم رجوع به بخش کرم
طرز تهيه :
خمیر ورقه ای را به قطر نیم سانتیمتر باز نموده به ابعاد 5 در 3 سانتیمتر برش بدهید و در سینی شیرینی پزی قرار داده با چاقو چند برش روی خمیر بزنید . و در سینی دیگری تکه های اضافی خمیر را قرار دهید . فر را از یک ربع قبل با حرکت 400 درجه فارنهایت روشن نموده و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید . پس از آن درجه حرارت فر را روی 300 درجه فارنهایت گذاشته و به مدت 15 دقیقه قرار بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود . سینی را از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و در سینی که اضافات خمیر قرار دارد باید رنگ آن تیره تر شود . سپس آن را با دست خرد کرده با پودر قند مخلوط کنید و برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید . برای وسط شیرینی نیز می توانید از کرم پاتیسیر ، وانیلی ، دانمارکی (مطابق صفحه 66) و یا خامه زده شده استفاده کنید . روش کار بدین صورت است که یک تکه شیرینی را از وسط دو نیم کرده روی یک تکه آن کرم مورد نظر را گذاشته و تکه دیگری از شیرینی را روی آن قرار داده و مجدداً روی آن کرم ریخته و در آخر از مخلوط پودر قند و خرده های ناپلئونی برای روی شیرینی استفاده کنید .

descriptionناپلوئونی EmptyRe: ناپلوئونی

more_horiz
ای ول ساناز جونم 1 2
حال این سحر خله رو گرفتی 11 26

descriptionناپلوئونی EmptyRe: ناپلوئونی

more_horiz
کاش تصویری از شیرینی پخته شده و آماده را هم پست میکردید.

descriptionناپلوئونی EmptyRe: ناپلوئونی

more_horiz
niloofar wrote:
ای ول ساناز جونم 1 2
حال این سحر خله رو گرفتی 11 26


نیلوفر جون؟؟؟؟ 2
سحر کجاش خله؟ 3 7 11
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply