مواد لازم (برای 6-5 نفر) :

زرده ی تخم مرغ 4 عددشکر 1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)وانیل یک چهارم قاشق چای خوریآب پرتقال 5/2 پیمانه (380 گرم)خامه ی پاستوریزه 1 پیمانه (200 گرم)ورق ژلاتین ضخیم 4 ورقرنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری

روش تهیه :

زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.


نکته :

به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.