مواد لازم :

کاکائوی تخته ای 250 گرمکره ی پاستوریزه 150 گرمپودر قند 250 گرمتخم مرغ 6 عددشکلات های ریز تزئینی به مقدار لازمپرتقال 1 عدد برای تزئین

طرز تهیه:

کاکائوی تخته ای را رنده کرده و با کره به صورت بن ماری یا درون ماکروویو نرم می کنیم.
پس از آن سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. زرده ها را به همراه پودر قند آن قدر می زنیم تا به صورت کرم درآید.
آن گاه کاکائوی ذوب شده را با کرم زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم.
سفیده ها را آن قدر می زنیم تا برفی شود(کف کند). پس از آن با مواد قبلی به صورت دورانی مخلوط کرده و درون قالب ستاره ای شکل می ریزیم. روی آن را صاف کرده و بعد داخل یخچال می گذاریم تا به طور کامل ببندد.
اکنون آن را از قالب در آورده و درون ظرف برمی گردانیم و با شکلات های ریز و چند پره پرتقال که به صورت فیله در آورده ایم، تزئین می