تخم مرغ : ۱۰ عدد
آرد سفید : ۲۲۵ گرم
کره : ۷۵ گرم
قند : ۳۰۰ گرم
کشمش : ۱۷۵ گرم
وانیل : قدری
نارگیل : ۱۰۰ گرم
پسته : ۱۰۰ گرم



تخم مرغ‌ها را شکسته و آن را در شکر ریخته خوب همش بزنید کره را مخلوطش کنید سپس به‌تدریج آرد را در آن بریزید، کشمش و وانیل را هم اضافه کنید، همین که مایه حاضر شد
ته سینی را با کره چرب نموده، مایه را قاشق قاشق با فاصله زیاد ریخته، رویش نارگیل رنده شده و خلال پسته پاشیده، مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
__________________