کیکها و شیرینی های زیادی مدت طولانی تازه می ماند، اما معمولا شیرینی های تر و کیکهای اسفنجی را با همان کیفیت اولیه بسختی میتوان نگاه داشت.
اگر می خواهید باقی مانده کیک خود را اگه دارید، طوری که همچنان تازه بماند، باید برای کیکهای معمولی یک قطعه نان را اب بزنید و همراه با ان در جعبه قرار دهید و در یخچال بگذارید. رطوبت نان باعث تازه ماندن کیک خواهد شد.
برای تازه نگهداشتن کیکهای میوه ای، چند قاچ سیب کنار کیک بگذارید و ان را در یخچال نگهدارید.
برای تازه ماندن کیک خامه ای ، باید ان را در جعبه اش بگذارید و جعبه را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید.