بررسی ها نشان داده نوشیدن آب سرد با غذا میتواند موجب بروز بیماریهای قلبی و گوارشی شود محققان چینی اعلام کرده اند مصرف آب یا نوشیدنی گرم با غذا به مراتب بی ضررتراست نوشیدن آب سرد با غذا یا بلافاصله پس از غذا می تواند چربی موجود در آنرا تبدیل به توده سفتی کند که شبیه حالت منجمد است این عمل فرایند هضم غذا را کند کرده و نیززمانی که با اسید معده ترکیب می شود تجزیه و به سرعت توسط روده جذب می شود حتی سریع تر از غذای جامد. از طرفی چربی موجود در غذا که به واسطه مصرف آب سرد سفت تر شده سطح روده را می پوشاند و مانع تماس مستقیم و موثرپرزهای روده با غذا شده و به تدریج بخشی از غذا د رجدار روده باقی می ماند که همین امر می تواند موجب بروز توده های انسدادی حتی سرطانی دربرخی افراد شود کارشناسان معتقدند که بهتراست با غذا از مایعات گرم مانند سوپ یا نوشیدنی گرم استفاده شود د رحال حاضرمردم مناطقی از کشورهای آسیای شرقی نیز چنین می کنند