[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* گوشت ران گوساله یا ران گوسفندی : 1 کیلو
* پیاز :2 عدد متوسط
* فلفل سبز دلمه ای : 1 عدد
* سیر : چند حبه
* هویج : 3 عدد
* رب گوجه فرنگی
* روغن
* نمك و فلفل و ادویه جات




طرزتهیه :
1) ران را تمیز كنید و كلیه استخوان ها و چربی های آن را بگیرید شسته و خشك كنید .
2) چندین جای آن را سوراخ كنید و حبه های سیر بگذارید .
3) اطراف ران را در روغن تفت دهید .
4) پیاز را خلال كرده و سرخ كنید .
5) پیاز سرخ شده را با رب و فلفل سبز دلمه ای و هویج خرد شده به گوشت اضافه كنید .
6) آب به اندازه ای كه روی گوشت را بگیرد به مواد اضافه كنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت كاملا پخته شود .
7) گوشت را از آب خارج كرده و سپس به صورت رولتی خرد كنید .
8) بعد از این كه گوشت خنك شد در یك ظرف دیگر آن را چیده و آب گوشت را صاف كنید و بر روی گوشت ریخته و برای مغز پخت شدن آن را به مدت یك ساعت دیگر حرارت دهید .
9) گوشت را بعد از پخته شدن در دیس چیده و با خلال سیب زمینی و خیار شور و گوجه فرنگی و هویج پخته شده یا لوبیا سبز پخته تزئین كنید.