[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* ماست : یک لیوان
* تخم مرغ : 3 عدد
* لبو : 4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی - رنده شده
* آب لبو : نصف پیمانه
* روغن و کره : به میزان لازم
* زعفران دم شده
* برنج : 5 پیمانه
* فیله مرغ : به تعداد نفرات
* پیاز و پیاز داغ فراوان





طرز تهیه :
اول با کمی روغن پیاز داغ کنید و فیله مرغ و با زعفران و نمک و کمی کره بپزید .
بعد برنج را آبکش کرده ،کمی زنده تر بردارید .
بعد 3 عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی برنج درونش بریزید ،
بعد درون ماهیتابه روغن و کره داغ کرده و کمی از آن را باقی بگذارید و بقیه را درون لیوان نگه دارید برای آخرکار و روی ظرف درمرحله انتهایی .
حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن ) ته ظرف یریزید و روی آن را صاف کنید.

لبوهای پخته شده را رنده درشت کرده و یک ردیف روی برنج سرخابی ها بریزید و روی آن را صاف کنید .
و ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی را داشته باشیم .


[You must be registered and logged in to see this image.]

بعد فیله های مرغ ها را با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ ( خیلی کم حدود 4 – 5 قاشق ...به شرطی که برنج زنده باشد ) روی ظرف می ریزیم و با پشت قاشق فشار داده و صاف می کنیم.

حالا کمی دیگر از برنجی که داشتم را زعفران زده و کمی روی ظرف می ریزیم و کمی دیگر از همان را برای تزیین نگه می داریم .

بعد باقی روغن و کره را روی آن دایدم و درش را با کاغذ فوبل بپوشانید - ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کنید که بخار اضافی بیرون برود و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشود .
یعد یکساعت و نیم روی شعله ملایم دم کنید .
پس از دم کشیدن برنج - شعله زیر ته چین را خاموش کرده و فویل را برداشته تا کمی برنج خنک شود و کمی بعد ماهیتابه را از بالا به پایین محکم بتکانید !! یعنی کمی تکان داده تا بفهمید که کفش کنده شده تا قالبی در بیاد یا نه .
یادتان باشد اگر تازه ته چین را خاموش کردید و نگذاشتید خنک شود ،. امکان دارد ته چین مان تهش به ظرف بچسبد و قالبی در نیاد .
و اگه فکر کردید که ممکن است چسبیده باشد ، ته ظرف را درون آب سرد بگذارید تا کمی بماند و بعد درون دیس گرد دمر کنید .
خنک شدن ته چین قبل از کشیدن در ظرف , کمک می کند تا قالبی در بیاد .
حالا آن را برش بزنید .
این غذا خیلی خوشرنگ و مجلسی و اشتها آور است و ضمنا اصلا طعم آن شیرین نمی شود.