[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* آب انار : 2 لیوان
* شکر : یك لیوان
* آب گرم : نصف لیوان
* پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری




طرزتهیه :
شکر را در آب میوه حل می کنیم .
پودر ژلاتین را هم در آب گرم حل می کنیم و به آب میوه اضافه می کنیم و هم می زنیم .
دانه های انار را به مواد اضافه كرده سپس در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.




..........................................
خواص انار :‌
مقوی برای قلب و كلیه – مفرح – دفع كننده چربی ،اوره ، كلسترول و رفع كننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت - دارای آهن و عناصر دیگر (‌ به همین دلیل دیر هضم است) – رفع اسهال - اب انار شیرین باشكر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود.
برگ انار در ضعف معده ، كمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون و در رفع .میگرن بسیار مفید است



..........................................
ماده غذایی مقدار کالری موجود انار :
دانه انار 100 گرم 60
انار کامل با پوست 100 گرم 35



..........................................
در صد گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد :
انرژی 38 كالری
آب 82 گرم
پروتئین 0/4 گرم
چربی 0/3 گرم
مواد نشاسته ای 10 گرم
كلسیم 4 گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 260 میلی گرم
آهن 0/5 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم
ویتامین ث 4 میلی گرم