[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :

*مرغ
*مرغابي
*گوشت
*مغز گردو
*پياز
*رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )
*شكر
*نمك و فلفل
*روغن

طرز تهيه:
مغز گردو را بعد ار پاك كردن چرخ كنيد و با كمي روغن تا سرخ شود اين تفت دادن نبايد طوري باشد كه گردو بسوزد و تلخ شود.
زعفران را در كمي آب جوش حل كنيد.
پياز را ختات كرده و با روغن تفت دهيد تا اينكه طلائي شود.
مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – كمي نمك و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يك ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
مي توانيد مرغ را با كمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمك و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.
اگر از گوشت چرخ كرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده كرده و نمك را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باكمي روغن تفت دهيد و سپس با كمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ كرده نمك و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.
بعد از كمي پخت‚ رب انار و شكر را به خورشت اضافه نمائيد.
اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا كرده و بگذاريد كه خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.
در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شكر اضافه نمائيد .
خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي كه هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه كمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .
اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .