[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* روغن مایع = 100 گرم
* پیاز = یک عدد (125 گرم )
* مرغ = 700 گرم
* زردچوبه = 1 قاشق چایخوری
* آب = 500 میلی لیتر
* لپه = 300 گرم
* مغز گردوی چرخ شده = 150 گرم
* سبزی ( تره، گشنیز و شنبلیله ) = 250 گرم
* سیر رنده شده = 4 حبه
* نمک = 1 قاشق چایخوری
* آب نارنج = 100 میلی لیتر



روغن را حرارت داده وپیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مرغ را به قطعات بزرگ برش داده و همراه با استخوان به پیاز اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید.
نمک و زردچوبه را اضا فه کنید.
آب را اضافه کرده و 30 دقیقه حرارت دهید.
لپه را یک ساعت در آب خیس کرده ، آب را دور بریزید و لپه ها را به بقیه مواد اضافه کرده و حرارت دهید.
سبزی را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
مغز گردوی خرد شده را همراه با سبزی و سیر تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
آب نارنج را اضافه کرده، هم بزنید و خورشت را سرو کنید.