[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* روغن مایع : 100 گرم
* پیاز : 2 عدد (300 گرم)
* فلفل دلمه ای : 3 عدد (350 گرم)
* رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
* پودر کاری : 1 قاشق چایخوری
* خردل : 1 قاشق چایخوری
* آب : 500 میلی لیتر
* قارچ : 750 گرم
* آب لیموترش : 3 قاشق غذاخوری
* زرده تخم مرغ : 2 عدد
* فلفل : 1 قاشق چایخوری
* نمک : نصف قاشق چایخوری


طرز تهيه :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
فلفل دلمه ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
رب گوجه فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید.
آب را اضافه کنید.
قارچ ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و جداگانه در روغن با لیموترش و نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
قارچ ها را به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید.
زرده های تخم مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید.
ظرف را از روی شعله برداشته، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
خورشت را چشیده و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت 10-5 دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.