[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 12 تا 16 قطعه مربع شكل :
* تخم مرغ : 2 عدد
* شكر : 175 گرم
* وانیل : نصف قاشق چایخوری
* كره : 85 گرم
* شیر : 75 میلی گرم
* آرد : 125 گرم
* دارچین : نصف قاشق چایخوری
* بیكینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
* خامه : 75 میلی گرم
* سیب : 2 عدد



طرز تهیه :
فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم كنید.
تخم مرغ ، شكر و وانیل را در یك كاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.
كره را با شیر در یك قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.
آرد، دارچین و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.
مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف كنید.
سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را روی خمیر كیك بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).
یك قاشق چایخوری شكر روی خمیر كیك بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.
سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد كاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی كه مایه كیك بالا بیاید و طلایی رنگ شود.
كیك را از فر خارج كرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شكل تقسیم كنید و همرا با خامه میل كنید.