[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 4 نفر :
* سیب زمینی آب پز : یک کیلو
* آرد سفید : چند قاشق
* تخم مرغ : یک عدد برای داخل خمیر
* تخم مرغ آب پز سفت : دو عدد
* گوشت چرخ کرده و سرخ شده : حدود 250 گرم ( یا مایه ماکارونی که روغن اضافی آن را می گیریم )
* فلفل دلمه ای رنگی : خرد شده برای داخل مایه و برای تزیین روی غذا
* سیر : دو حبه خرد شده یا رنده کرده
* قارچ : نصف پیمانه خرد شده
* هویج نیم پز : دو عدد
* جعفری خرد شده : کمی
* پنیر ورقه : برای روی خمیر در انتهای کار
* نمک و فلفل و در صورت تمایل سوسیس یا کالباس و تخم مرغ پخته و یا گوشت ریش شده مرغ
* زرده تخم مرغ : برای مالیدن با برس روی پیراشکی ...





طرز تهیه :
سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده ریز کرده و با یک عدد تخم مرغ مخلوط و کمی آرد بهش بزنید و ورز دهید و نمک و فلفل اضافه کنید تا کاملا چسبندگی پیدا کند و شل هم نباشد . اگر شل بود کمی آرد بیشتر اضافه کنید .

مایه ماکارونی را با قارچ و سیر و ... حرارت داده و آماده کرده و کنار می ذاریم تا خنک شود .

فر را با حد اکثر دما روشن کرده ، یک تکه فویل ( کاغذآلمینیومی ) را چرب کرده و خمیر سیب زمینی را روی آن قرار داده و مواد را همراه با جعفری و هویج و تخم مرغ ها روی یک نصفه از آن می ریزیم .

[You must be registered and logged in to see this image.]

همه مواد را که ریختیم ،یک نصف خمیر را روی آن تا می زنیم که روی قسمت دیگر بیاد .
چند جای خمیر را با چنگال سوراخ کرده و شیار ایجاد می کنیم که بخار بیرون بیاد و حرارت به داخل نفوذ کند
یکی از تخم مرغ ها را هم زده وبا برس یا قلم موی آشپزی روی خمیر می مالیم و بعد داخل فر قرار داده و مدت 45 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد می پزیم .

در انتها قبل از اینکه کاملا روی پیراشکی برشته شود ،پیراشکی را از فر بیرون آورده و روی آن را پنیر ورقه ای ریخته و دوباره می گذاریم تا زمانی که آب شود .

پس از خنک شدن می توانید روی فویل و یا داخل سینی یا دیس( بدون فویل ) بگذارید وروی آن را تزیین کنید.