Log in

I forgot my password

Like/Tweet/+1
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» مبارکه
Wed Aug 14, 2013 6:59 am by sepideh

» کیک شوکو هالیک
Sat Aug 03, 2013 11:34 am by sepideh

» دروغگو ها
Fri Aug 02, 2013 9:45 am by sepideh

» برنامه های رمضان 92
Thu Aug 01, 2013 5:33 am by sepideh

»  هم سن و سال
Wed Jul 31, 2013 3:23 pm by sepideh

» جوک و اس ام اس جدید
Wed Jul 31, 2013 7:24 am by sepideh

» اگه گفتید من چه شکلی ام ؟!
Tue Jul 30, 2013 6:45 pm by sepideh

» ببخشید
Tue Jul 30, 2013 6:05 pm by sepideh

» یادداشتای پاییزی ..!ا
Tue Jul 30, 2013 10:43 am by sepideh

» روزنوشت نیلوفر
Tue Jul 30, 2013 10:34 am by sepideh

» مشاعره
Mon Jul 29, 2013 4:45 pm by sepideh

» قانعم کن
Mon Jul 29, 2013 4:18 pm by sepideh

» خصوصیات سایت جدید.ifin.ir
Mon Jul 29, 2013 3:50 pm by sepideh

» فشار خون بالا
Mon Jul 29, 2013 3:47 pm by sepideh

» سراب
Mon Jul 29, 2013 3:45 pm by sepideh

» سلام و از نو
Mon Jul 29, 2013 3:43 pm by sepideh

» من چه دلتنگتم امروز
Thu Oct 13, 2011 11:19 am by azadah

» مدیتیشن تراپی، مراقبه، مکاشفه، متافیزیک
Mon Aug 08, 2011 12:26 pm by godonly

» ترانه های گروه کر دختران
Fri Apr 08, 2011 4:00 am by samamirreza

» سایت شعرپارسی
Tue Mar 15, 2011 4:40 pm by sajad badri

» مرجع دانلود فارسی
Tue Mar 15, 2011 11:05 am by sajad badri

» 9 دی هراسی خواص !!!
Mon Dec 27, 2010 6:55 am by amir215

» شب امتحان تو خوابگاه دخترا و پسرا چه خبره؟
Tue Dec 21, 2010 10:58 am by ashiss

» یالثارات الحسین (ع)
Sat Dec 18, 2010 8:20 am by amir215

» تریبون دادگاه مردمی سران فتنه فیلتر شد !!!
Tue Dec 14, 2010 6:53 am by amir215

» دکترین های فراموش شده (8)
Fri Dec 10, 2010 12:37 pm by amir215

» دانلود HiDownload Platinum 7.971 نرم افزار مدیریت دانلود فایل
Fri Dec 03, 2010 11:44 am by xpxps

» مــهــم!!! قابل توجه اعضای جدید و قدیم ایران فروم
Sat Nov 20, 2010 5:53 pm by HrRo

» ما را هم به این زودی بکشید...!!!
Tue Nov 09, 2010 8:01 am by amir215

» شلوار و شعار
Mon Nov 01, 2010 6:17 am by ilia

» حامد کمیلی، زمانی که هنوز معروف نشده بود!!
Sun Oct 31, 2010 2:12 pm by AHMAD_NOMAD

»  باشم یا نباشم
Sun Oct 31, 2010 1:27 pm by FD6_d

» کاریکاتور هنرمندان و بازیگران مشهور ایرانی
Sat Oct 30, 2010 1:13 pm by FD6_d

» کوچ مقصدی برای پرستو ها !
Sat Oct 30, 2010 5:06 am by amir215

» دوستان داره دیر میشه کاری کنید؟
Wed Oct 27, 2010 2:31 pm by sezar

» شفيعي كدكني يادش گرامي باد
Wed Oct 27, 2010 2:20 pm by sezar

» گزارش تصویری: فیلم «هرچه خدا بخواهد»
Wed Oct 27, 2010 5:20 am by یاس سفید

» هل من ناصر(تقاضا از دوستان)
Tue Oct 26, 2010 1:22 pm by AHMAD_NOMAD

» کلامی از شیخ بهائی:
Tue Oct 26, 2010 1:16 pm by AHMAD_NOMAD

» هندوانه
Tue Oct 26, 2010 3:31 am by یاس سفید

» بابا شاه: از خودم نقاشی کشیدی ام
Mon Oct 25, 2010 1:21 pm by AHMAD_NOMAD

» کدوم انگشت خود را بیشتر دوست دارید؟
Mon Oct 25, 2010 12:47 pm by AHMAD_NOMAD

» پاییز
Mon Oct 25, 2010 12:42 pm by AHMAD_NOMAD

» دانستنی های مفید
Mon Oct 25, 2010 4:45 am by یاس سفید

» گفت و گو
Sun Oct 24, 2010 6:28 am by FD6_d

» درست انتخاب کنید تا شاد باشید
Sat Oct 23, 2010 3:50 am by sezar

» شکاف جنسیتی در سال ۲۰۱۰۲۰۱۰
Fri Oct 22, 2010 3:28 pm by sezar

» حلقه خورشید
Fri Oct 22, 2010 2:44 pm by AHMAD_NOMAD

» ایران فروم در آستانه ی 2 سالگی متحول می شود
Thu Oct 21, 2010 7:14 pm by HrRo

» مشکلات ایران فروم: سخنی دوستانه با آقای خداپرست و دوستان
Thu Oct 21, 2010 1:59 pm by HrRo

» بیچاره موشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thu Oct 21, 2010 5:54 am by sezar

» حیوانی عجیب، نتیجه جفت گیری زرافه و گورخر
Wed Oct 20, 2010 3:02 pm by سها

»  این عکس چیست؟
Wed Oct 20, 2010 2:58 pm by سها

» تصویر جالب: نحوه ایستادن یک هم وطن در بانک!
Wed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» تصوير يك جلسه مهم در مجلس آمريكا!
Wed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» فکر می کنید ایشون چکاره هستن؟(عکس)
Tue Oct 19, 2010 2:43 pm by FD6_d

» نامه غضنفر به زنش
Tue Oct 19, 2010 2:38 pm by FD6_d

» کلماتی که نمی خواهید در اتاق عمل بشنوید
Tue Oct 19, 2010 2:30 pm by FD6_d

» دو راهب و دختر زیبا
Tue Oct 19, 2010 2:29 pm by FD6_d

» برادر
Tue Oct 19, 2010 2:28 pm by FD6_d

» میلاد امام مهر،امام رضا(ع)بر همگان مبارک-تقدیم به شما
Tue Oct 19, 2010 2:18 pm by AHMAD_NOMAD

» توهین به مسئولان نظام در نمایشگاه دیجیتال
Tue Oct 19, 2010 2:14 pm by AHMAD_NOMAD

» یه نگاه متفاوت به آدما
Tue Oct 19, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» تولد دآش جواد
Tue Oct 19, 2010 1:17 pm by AHMAD_NOMAD

» امین 7
Tue Oct 19, 2010 9:18 am by beul

» مسیر امام رضا(ع) از مدینه تا خراسان
Mon Oct 18, 2010 7:32 am by یاس سفید

» مرد گمشده در جزیره
Sun Oct 17, 2010 12:26 pm by javad57m

» هلن کلر زنی برای بودن
Sun Oct 17, 2010 7:06 am by یاس سفید

» برخیز ای موسی
Sat Oct 16, 2010 5:14 am by یاس سفید

» خواندن این متن تنها یک دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت
Thu Oct 14, 2010 3:51 am by یاس سفید

» خوابهای بی تعبیر شاهانه !!!
Wed Oct 13, 2010 4:39 am by amir215

» زندیگینامه رهی معیری
Tue Oct 12, 2010 11:18 am by beul

» بیاد رهی معیری
Tue Oct 12, 2010 11:13 am by beul

» دانلود آهنگ یاد من باش با صدای مجید اخشابی
Tue Oct 12, 2010 6:15 am by Adeleh

» نخستین یار من
Mon Oct 11, 2010 1:38 pm by AHMAD_NOMAD

» جایی شبیه رویا در ایران
Mon Oct 11, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» مسقطی
Mon Oct 11, 2010 5:24 am by یاس سفید

» رابطه دروغگویی و استفاده از صابون!
Mon Oct 11, 2010 4:16 am by یاس سفید

» وصیت نامه زیبای حسین پناهی
Mon Oct 11, 2010 4:04 am by یاس سفید

» نمیخواین چیزی بگین!!ا
Sun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» ايران شناسي ياستان شناسي معرفي يه سايت باحال
Sun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» گزارش تصويري كنسرت شهرام ناظري در گرگان
Sun Oct 10, 2010 4:19 am by javad57m

» فعالیت جالب ماموران شهرداری!
Sat Oct 09, 2010 5:46 pm by faezeh

» چطور رژ لب مناسبم را انتخاب کنم؟
Sat Oct 09, 2010 4:59 am by یاس سفید

» دخترای قدیم
Sat Oct 09, 2010 4:58 am by یاس سفید

» تصویر عجیب
Sat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» گل شیپوری
Sat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» تفاوت GPS و GPRS
Fri Oct 08, 2010 4:21 pm by AHMAD_NOMAD

» با استفاده از يک فشارسنج، ارتفاع يک آسمان خراش اندازه می گیرد
Fri Oct 08, 2010 4:19 pm by FD6_d

» آموزش خود کشی
Fri Oct 08, 2010 4:16 pm by FD6_d

» اسیر
Fri Oct 08, 2010 4:13 pm by FD6_d

» رسوم در زمان قاجار
Fri Oct 08, 2010 4:12 pm by FD6_d

» 101%
Fri Oct 08, 2010 3:56 pm by AHMAD_NOMAD

» مرگ در ساعت 11
Fri Oct 08, 2010 3:18 pm by AHMAD_NOMAD

» ملکه ای که میخواست نسل مردان را از روی زمین بردارد!
Fri Oct 08, 2010 3:16 pm by AHMAD_NOMAD

» عتيقه‌فروش
Fri Oct 08, 2010 3:10 pm by AHMAD_NOMAD

» مروري ‌بر جذاب‌ترين ‌برنامه‌ها و سريال‌هاي دهه 60
Fri Oct 08, 2010 2:59 pm by AHMAD_NOMAD

» آرزو می کنم که د ر تنهایی تنهاییت تنها بمانی
Fri Oct 08, 2010 2:51 pm by AHMAD_NOMAD

» رضا خندان بازیگر سریال «مختارنامه» درگذشت
Fri Oct 08, 2010 1:57 pm by faezeh


شارلوت شکلاتی

View previous topic View next topic Go down

شارلوت شکلاتی

Post by sahar on Thu Oct 15, 2009 7:46 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 12 تا 14 نفر :
* نان رولت اسفنجی : 2 عدد
* پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری و یک قاشق چایخوری
* آب سرد : یک سوم پیمانه
* پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه (3 قاشق سوپخوری)
* کره : 3 قاشق سوپخوری (60 گرم)
* آب ولرم : یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
* تخم مرغ ; 4 عدد
* شکر : یک دوم پیمانه ( 110 گرم) + یک چهارم پیمانه ( 55 گرم) برای سفیده ها
* وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
* کِرم تارتار : یک دوم قاشق چایخوری
* خامه فرم گرفته : 2 پیمانه (400 گرم)
* مارمالاد توت فرنگی : به میزان لازم
* پَرَک بادام برشته : به میزان لازم




طرز تهیه :
درون یک قالب کمربندی به قطر 25 سانت را کاغذ بیندازید و چرب کنید.
رولت های اسفنجی را با مارمالاد توت فرنگی رول کنید. البته نوع مارمالاد به دلخواه است، ولی بهتر است قرمز باشد. برای اینکه مارمالاد را راحت روی نان رولت بمالید، بهتر است آن را روی بخار آب گرم کنید.
سپس به کمک چاقوی ارّه ای، رولت ها را برش های یکدست بزنید.
سپس کف و اطراف قالب را با برش های رولت مارمالادی بپوشانید.
قالب آماده را کنار بگذارید.
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا کاملاً رقیق شود.
سپس پودر کاکائو را همراه کره روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود.
سپس یک دوم پیمانه آب ولرم را به این مخلوط بیفزایید و مرتب آن را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتی جوش آمد، ژلاتین حل شده را بیفزایید و مخلوط کنید.
مایه آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.
زرده های تخم مرغ را با یک دوم پیمانه شکر و وانیل آن قدر بزنید تا کِرِم رنگ شود و به تدریج مایه شکلاتی را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید.
سپس کرم تارتار و یک چهارم پیمانه شکر را به آن بیفزایید تا حدی که از ظرف نریزد.
خامه را هم جداگانه بزنید تا فُرم بگیرد.
سپس خامه و سفیده را با هم مخلوط کنید و مایه شکلاتی را به این دو مواد بیفزایید.
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و نیمی از مایه را روی رولت های چیده شده در قالب بریزید و روی آن را با پَرَک های بادام تُست شده بپاشید و روی بادام ها را لایه ای از برش های رولت بچینید.
* برای برشته کردن پَرَک بادام، می توانید آن را درون فر یا داخل قابلمه روی اجاق گاز، بدون روغن تفت دهید تا برشته شود.
در ادامه، بقیه مایه را روی رولت ها بریزید.
در آخر، روی مایه را برش های نان رولت را بچینید.
این دسر باید 8 ساعت در یخچال بماند تا ببندد و خودش را بگیرد.
سپس قبل از مصرف قالب را برگردانید و کمربند قالب را باز کنید و دسر را از قالب جدا کنید.
می توانید این دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

[You must be registered and logged in to see this image.]

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by یاس سفید on Sat Oct 17, 2009 7:03 am

سلام سحر نازنینم 1
دستت درد نکنه
باید خیلی خوشمزه باشه
میخواستم یه خواهش کنم:میشه چند تا غذا و کیک با مایکوویو آموزش بدی؟
قبلا از لطف بی نهایتت سپاسگزارم 1 2 16

یاس سفید
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Posts : 971
Location : تهران
Reputation : 45
Points : 7739
Join date : 2009-01-06

http://www.gole-naz.blogfa.com

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 9:54 am

یاس سفید wrote:سلام سحر نازنینم 1
دستت درد نکنه
باید خیلی خوشمزه باشه
میخواستم یه خواهش کنم:میشه چند تا غذا و کیک با مایکوویو آموزش بدی؟
قبلا از لطف بی نهایتت سپاسگزارم 1 2 16

سلام گلم 1
مرسی خانومم 16
حتما برات می ذارم 26

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

دلمه گوجه فرنگی با ماکروفر

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 9:56 am

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
گوجه فرنگی=5 عدد
سبزی دلمه=2/1 فنجان
برنج=2/1 فنجان
لپه=4/1 فنجان
پیاز داغ عسلی=3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
کره=35 گرم
زعفران=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 فنجان
فلفل و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 15-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده،پیازداغ،نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید) مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25-20 دقیقه با قدرت 100% در مایکروفر قرار می دهیم

میتونی بجای گوجه از بادمجون و فلفل هم استفاده کنی.

بازم چیزی پیدا کنم برات می ذارم گلم 2

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

كيك شكلاتي ليواني(در مايكروويو)

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 10:04 am

مواد لازم:
آرد=4 قاشق غذاخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
شير=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد.

[You must be registered and logged in to see this image.]

2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.

[You must be registered and logged in to see this image.]

3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.

[You must be registered and logged in to see this image.]

4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد.

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

دسر نسکافه در ماکروویو

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 10:06 am

مواد لازم:
1 قاشق مرباخوري سرپر نسكافه
80 گرم شكر
نصف ليوان شير
نصف قاشق چايخوري وانيل
نصف استكان آب
2 قاشق مرباخوري پودر ژلاتين
1 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه:
شير و شكر و نسكافه را با هم در ظرف گودي مخلوط مي كنيم تا شكر در شير حل شود. ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم سپس ژلاتين را با آب مخلوط كرده و مدت 20 ثانيه قدرت100% در مايكروويو مي گذاريم تا كاملاً ژلاتين در آب حل شود زرده تخم مرغ را با يك چنگال زده و به آرامي به مايه شير اضافه مي كنيم و مجدداً ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 40% بدون درپوش در مايكروويو مي گذاريم تا خامي زرده گرفته شود سپس ظرف را بيرون آورده و ژلاتين را به آن اضافه مي كنيم و مايه را در قالب مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا كرم بسته شود.

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

کيک پرتقالی در مايکرويو

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 10:10 am

مواد لازم:
تخم مرغ =دو عدد
شیر =یک سوم فنجان
روغن مایع =دو قاشق غذا خوری
شربت پرتقال =نصف فنجان
آرد = یک و نیم فنجان
شکر= یک فنجان سر خالی
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کنید. شربت پرتقال و روغن مایع را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. آدر را به تدریج اضافه کنید. مواد را در ظرف 2 لیتری در دار مخصوص مایکرویو بریزید و به مدت 5 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.
*برای اطمینان از پخت کیک فقط کافی است روی آن را نگاه کنید در صورتی که روی کیک پخته باشد وسط ان هم حتما پخته است. در مایکرویو پخت از مرکز مواد شروع می شود. در صورتی که کیک را بیشتر از زمان لازم در مایکرویو قرار دهید وسط آن می سوزد در حالیکه در ظاهر هیچ تغییری دیده نمی شود.
*هنگام پختن کیک در مایکرویو در موادتان از طعم دهنده های قوی مثل پرتقال و وانیل استفاده کنید زیرا به علت کوتاهی زمان پخت ممکن است کیک، بوی مطبوعی نداشته باشد.

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

کباب تابه ای با مایکروفر

Post by sahar on Mon Oct 19, 2009 10:13 am

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
کره=25 گرم
زعفران=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کنید و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران که قبلا در آب جوش حل کرده اید مخلوط کنید و خوب مایه را مالش دهید. سپس مخلوط را در یک دیس گرد مناسب پهن کند و آن را به شکل قطعات مستطیل شکل ببرید. کره را روی آن بگذارید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه ای ببرید و روی گوشت و دور دیس بچینید و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. نوش جانتان!

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by yady on Mon Oct 19, 2009 12:06 pm

سحر خانم نمایشگاه شیرینی و شکلات را از دست نده دیدنی است.

yady
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Male Posts : 2961
Location : th
Job/hobbies : مدیر مالی
About : خونسرد
Reputation : 13
Points : 9815
Join date : 2009-01-15

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by یاس سفید on Tue Oct 20, 2009 3:29 am

سلام سحر عزیزم 1
وای یک دنیا ممنون
واقعا دستت درد نکنه 1 2 5

یاس سفید
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Posts : 971
Location : تهران
Reputation : 45
Points : 7739
Join date : 2009-01-06

http://www.gole-naz.blogfa.com

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by sahar on Sat Oct 24, 2009 7:14 am

قربونت برم خانومم 1
قابل تو رو نداشت 6 بازم چیزی پیدا کنم برات می ذارم گلم 26

sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 37
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 7040
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

Re: شارلوت شکلاتی

Post by Sponsored content Today at 11:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum