[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* برنج پخته شده : 1 پیمانه
* سیب زمینی پخته شده : 3 عدد متوسط
* ادویه : مقداری
* تخم مرغ : 1 عدد
* نمک، فلفل، روغن : به میزان لازم

مواد داخل کتلت :
پیاز سرخ شده : 1 پیمانه
گردو :ک یک دوم پیمانه
کشمش : یک دوم پیمانه
زرشک : یک دوم پیمانه





طرز تهیه :
ماهی تابه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود بعد روغن مایع سرخ کردنی را به آن اضافه می کنیم.
پیاز سرخ شده را داخل روغن می ریزیم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
گردو را به مواد اضافه می کنیم و نمک، فلفل، ادویه کاری را اضافه می کنیم.

نکته : مقداری نمک به مواد میانی و مقداری هم به مواد بیرونی کتلت می زنیم.

مواد را با هم کمی تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ایم.
برنج و سیب زمینی را با هم یا چرخ می کنیم یا با دستگاههای مخصوص با هم میکث می کنیم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سیب زمینی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
نمک و مقدار کمی فلفل اضافه می کنیم.
می توان به اندازه یک قاشق سوپخوری روغن زیتون هم به مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط می کنیم. برای اینکه مواد به دست نچسبد دستمان را خیس می کنیم و از مواد به اندازه یک نارنگی برمی داریم.
ماهی تابه را که داخل آن روغن ریخته ایم روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
مواد خمیر مانند را داخل دست صاف می کنیم و وسط آن از مواد میانی می گذاریم و بعد لبه های آن را روی مواد برمی گردانیم و روی مواد را کاملاً می پوشانیم و با دست سعی می کنیم آن را صاف کنیم.


نکته :
این غذا نیازی به سس ندارد اما اگر بخواهیم همراه با سس مصرف کنیم می توانیم برای تهیه سس : یک قاشق رب را با روغن خیلی کمی که اگر روغن زیتون باشد بهتر است و مقدار کمی فلفل، نمک، سرکه و مقدار خیلی کم شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت میگ ذاریم تا غلیظ شود و همراه غذا استفاده می کنیم.

کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ می کنیم تا کتلت ها مغز پخت شوند.