مواد لازم :
* نان تست : 12 ورقه
* سینه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد كامل
* پیازچه : خرد شده 3 پیمانه
* گردوی تازه : 20 دعدد
* سس مایونز : 1 شیشه كوچك
* ماست خامه ای چكیده : 2 پیمانه
* خامه : 1 پیمانه
* نمك و فلفل




طرز تهیه :
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،
در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم
كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم و روی آن را با نیمی از مواد می پوشانیم.دوباره نان تست بعد نیم دیگر مواد و لایه آخر هم نان تست .
لایه ها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد و سپس سطح كیك را با نیم دیگر سس می پوشانیم ،


نکته :
این غذا بهتره چند ساعت در یخچال بمونه.
به جای گردوی تازه می توان از گردوی خشك كه 3-4 ساعت در آب خیساندیم استفاده كرد .
به مواد می توان كمی جعفری خرد شده اضافه كرد .