[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* عدس قرمز : 2 پیمانه
* پیاز بزرگ : 1 عدد
* سیر له شده : 2 قاشق سوپخوری
* رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
* سیب زمینی : متوسط 2 عدد
* لیمو عمانی : 2 عدد
* ادویه : 1 قاشق چایخوری
* فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوری
* روغن : 1 قاشق غذاخوری
* تمبر هندی : به میزان دلخواه





طرز تهیه :
ابتدا پیاز را با روغن سرخ كنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب زمینی و عدس را با هم به آن اضافه كنید. حرارت شعله را كاملا ملایم كنید تا با بخار بپزد. هر از چند گاهی همه مواد را زیر و رو كنید تا به ته ظرف نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا می چسبد. بعد از اینكه غذا آب انداخت، تمبرهندی، نمک و آب را به میزان لازم اضافه کنید و اجازه دهید مواد كاملا بپزد. وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش كنید و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبید. این غذا را می توانید با ترشی هم بخورید.