مواد لازم :
* آرتیشو : ۱۰ عدد
* ژامبون : ۲۰۰ گرم
* قارچ : نیم کیلو
* خامه : ۱۰۰ گرم
* سس بشامل : یک پیمانه
* در صورت تمایل آبگوشت : ۱ پیمانه
* کره : ۲۰۰ گرم
* نمک و فلفل : به مقدار کم





طرز تهیه :
ظرفی را آب می کنیم و یک قاشق نمک در آن می ریزیم،
بعد آرتیشوها را در ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا آب بجوشد،بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آرتیشوها پخته شود ( وقتی برگ های آرتیشو به راحتی کنده شد آرتیشو پخته شده )
آرتیشو را در صافی می ریزیم تا آب آن برود و بعد دو عدد از آرتیشو ها را برمی داریم و برگهای روی آن را می کنیم و قلب آرتیشو را که معمولا ته آن است ریز خرد می کنیم و قارچ را تمیز می کنیم و می شوئیم و با صد گرم کره روی آتش می گذاریم تا آب قارچ کاملا تبخیر شود سپس آنرا از روی آتش بر می داریم.
ژامبون را ریز خرد می نمائیم و خامه را با سس بشامل کمی نمک و فلفل و آرتیشوی خرد شده و قارچ خرد شده مخلوط می نمائیم و برگهای وسط ۸ عدد آرتیشو را برم یداریم و تیغ های ریز آن را جدا کرده و به طوری که داخل آرتیشو خالی شود برگهای دور آن و ته آن که همان قلب آرتیشو و بهترین قسمت آن باقی بماند و داخل آرتیشو را با مایه آماده شده قارچ و سس بشامل پر می کنیم .
سپس داخل ظرف صد گرم کره و آب گوشت را اضافه می کنیم و کمی نمک می زنیم و به مدت نیم ساعت آرتیشو ها را در ظرف می چینیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد و آب گوشت تبخیر شود بعد آرتیشو را در ظرف می چینیم روی آرتیشو ها را با یک عدد زیتون درسته تزئین می کنیم و اطاف آنرا چند برگ جعفری می چینیم.