در اين فصل از سال توجه مردم بيش از هر زمان ديگري به مصرف ويتامين C جلب مي‌شود تا از بيماري‌هايي نظير سرماخوردگي پيشگيري شود.
در بين مردم مركباتي نظير پرتقال و ليمو شناخته‌شده‌ترين منبع ويتامين C به شمار مي‌آيند كه مشتريان زيادي دارند.

اما شايد كمتر كسي به كيوي و خواص آن توجه كند. بايد گفت كه اين ميوه مملو از خاصيت است و ويتامين C موجود در آن نه تنها از پرتقال و ليمو كمتر نيست، بلكه بيشتر هم هست.

همچنين بايد گفت كه دانه‌هاي سياه موجود در كيوي حاوي ويتامين D است.از سوي ديگر، كيوي از ميوه‌هاي بسيار كم‌كالري است(در هر 100 گرم 61 كالري) و از همين رو مصرف آن در رژيم‌هاي لاغري توصيه مي‌شود.

شايد شنيده باشيد كه از كيوي براي ترد كردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده مي‌كنند. بايد گفت كه اين ميوه به هضم غذا‌هاي گوشتي در بدن نيز كمك مي‌كند.

البته مصرف كيوي در افرادي كه به سنگ كليه دچارند با احتياط توصيه مي‌شود. در ضمن كيوي را بايد با فاصله 2 تا 3 ساعت پس از مصرف لبنيات خورد تا از جذب كلسيم آنها جلوگيري نكند.