Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionرولت گوشت مونیخی Emptyرولت گوشت مونیخی

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* نان تُست : 2 برش
* شیر :2 قاشق سوپخوری
* پیاز خرد­کرده :2 عدد
* گوشت چرخ­ کرده :500 گرم
* فلفل و نمک : 1 قاشق چای خوری
* پودر آویشن یا اُرگانو :1 قاشق چای خوری
* زردچوبه :1 قاشق چای خوری
* تخم ­مرغ :4 تا 5 عدد
* پاستا (به شکل دلخواه) :حدود 100 گرم
* کره یا روغن :50 گرم
* نخودفرنگی پخته :حدود 100 گرم
* جعفری خرد­کرده :4 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ نان­ های تست را ریز خرد کنید و بین دو دست بسایید تا ریز و پودری شوند. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید.
پیاز بسیار ریز خرد­کرده یا رنده­ شده، گوشت، نمک، فلفل، پودر آویشن و کمی زردچوبه را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. می­ توانید برای چسبندگی و یک دست شدن مایه یک عدد تخم ­مرغ هم به آن بیفزایید. تخم­ مرغ­ ها را حدود 10 تا 15 دقیقه در آب جوش بپزید.
پاستا را هم جداگانه در آب جوش با کمی نمک و روغن حدود 10 تا 12 دقیقه بپزید. مایه گوشت را روی یک سطح صاف باز کنید و 4 تا 5 قسمت کنید. در وسط هر قسمت یک تخم­ مرغ پخته و درسته قرار دهید. سپس گوشت را به صورت رولتی یا مربعی دور تخم­ مرغ بپیچید؛ به صورتی که دور تخم­ مرغ­ها را لایه ­ای کامل از گوشت بپوشاند.
روغن یا کره را در تابه ­ای داغ کنید و رولت­ ها را در آن سرخ نمایید.
سپس نخودفرنگی، پاستا و رولت­ ها را در ظرفی بکشید و روی آنها جعفری بپاشید.

descriptionرولت گوشت مونیخی Emptyکیک گوشتی

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای میان کیک:
* روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
* پیازخرد­کرده : 1 عدد متوسط
* گوشت چرخ­ کرده :300 گرم
* پودر سیر :1 قاشق چای خوری
* پودر تخم گشنیز :1 قاشق چای خوری
* پودر زیره :1 قاشق چای خوری
* قارچ خرد­کرده :200 گرم
* رب گوجه ­فرنگی :3 قاشق سوپ خوری
* فلفل دلمه­ ای سبز :1 عدد کوچک
* فلفل دلمه­ ای قرمز :1 عدد کوچک
* نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر کیک:
* روغن مایع : 1 پیمانه
* تخم ­مرغ :4 عدد
* بیکینگ­­ پودر :3 قاشق چایخوری
* ماست :1 پیمانه
* آرد :2 و نیم پیمانه
* نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
* سس گوجه­ فرنگی :به میزان لازم برای تزیین


طرز تهیه مواد لایه میانی:
روغن مایع را در تابه­ ای گرم کنید و پیاز را کمی در آن تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت چرخ­ کرده را به آن بیفزایید و همراه با ادویه­ ها، شامل: پودرسیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، فلفل سیاه و نمک تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. قارچ خرد­شده را نیز بریزید و بعد از آن رب گوجه­ فرنگی، فلفل دلمه ­ای سبز و قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت و قارچ کاملاً کشیده شود. سپس مواد میانی آماده است.

طرز تهیه مایه کیک:
در یک کاسه روغن را همراه با تخم­ مرغ، نمک و فلفل قرمز با همزن برقی بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. بیکینگ­ پودر و ماست را با هم مخلوط کنید و به مخلوط تخم­ مرغ بیفزایید. آرد را الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را کاملاً با هم مخلوط نمایید.
یک قالب 20 در 30 را با روغن مایع چرب کنید و آرد بپاشید. مایه کیک را نصف کنید و نیمی از آن را داخل قالب بریزید. سپس مواد میانی را روی آن بریزید و بعد بقیه مایه کیک را روی لایه میانی بریزید. روی کیک را صاف کنید و با سس گوجه­ فرنگی تزیین نمایید.
قالب را در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد برای یک ساعت قرار دهید تا بپزد.
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply