[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* نان تُست : 2 برش
* شیر :2 قاشق سوپخوری
* پیاز خردکرده :2 عدد
* گوشت چرخ کرده :500 گرم
* فلفل و نمک : 1 قاشق چای خوری
* پودر آویشن یا اُرگانو :1 قاشق چای خوری
* زردچوبه :1 قاشق چای خوری
* تخم مرغ :4 تا 5 عدد
* پاستا (به شکل دلخواه) :حدود 100 گرم
* کره یا روغن :50 گرم
* نخودفرنگی پخته :حدود 100 گرم
* جعفری خردکرده :4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ نان های تست را ریز خرد کنید و بین دو دست بسایید تا ریز و پودری شوند. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید.
پیاز بسیار ریز خردکرده یا رنده شده، گوشت، نمک، فلفل، پودر آویشن و کمی زردچوبه را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. می توانید برای چسبندگی و یک دست شدن مایه یک عدد تخم مرغ هم به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را حدود 10 تا 15 دقیقه در آب جوش بپزید.
پاستا را هم جداگانه در آب جوش با کمی نمک و روغن حدود 10 تا 12 دقیقه بپزید. مایه گوشت را روی یک سطح صاف باز کنید و 4 تا 5 قسمت کنید. در وسط هر قسمت یک تخم مرغ پخته و درسته قرار دهید. سپس گوشت را به صورت رولتی یا مربعی دور تخم مرغ بپیچید؛ به صورتی که دور تخم مرغها را لایه ای کامل از گوشت بپوشاند.
روغن یا کره را در تابه ای داغ کنید و رولت ها را در آن سرخ نمایید.
سپس نخودفرنگی، پاستا و رولت ها را در ظرفی بکشید و روی آنها جعفری بپاشید.
مواد لازم :
* نان تُست : 2 برش
* شیر :2 قاشق سوپخوری
* پیاز خردکرده :2 عدد
* گوشت چرخ کرده :500 گرم
* فلفل و نمک : 1 قاشق چای خوری
* پودر آویشن یا اُرگانو :1 قاشق چای خوری
* زردچوبه :1 قاشق چای خوری
* تخم مرغ :4 تا 5 عدد
* پاستا (به شکل دلخواه) :حدود 100 گرم
* کره یا روغن :50 گرم
* نخودفرنگی پخته :حدود 100 گرم
* جعفری خردکرده :4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ نان های تست را ریز خرد کنید و بین دو دست بسایید تا ریز و پودری شوند. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید.
پیاز بسیار ریز خردکرده یا رنده شده، گوشت، نمک، فلفل، پودر آویشن و کمی زردچوبه را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. می توانید برای چسبندگی و یک دست شدن مایه یک عدد تخم مرغ هم به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را حدود 10 تا 15 دقیقه در آب جوش بپزید.
پاستا را هم جداگانه در آب جوش با کمی نمک و روغن حدود 10 تا 12 دقیقه بپزید. مایه گوشت را روی یک سطح صاف باز کنید و 4 تا 5 قسمت کنید. در وسط هر قسمت یک تخم مرغ پخته و درسته قرار دهید. سپس گوشت را به صورت رولتی یا مربعی دور تخم مرغ بپیچید؛ به صورتی که دور تخم مرغها را لایه ای کامل از گوشت بپوشاند.
روغن یا کره را در تابه ای داغ کنید و رولت ها را در آن سرخ نمایید.
سپس نخودفرنگی، پاستا و رولت ها را در ظرفی بکشید و روی آنها جعفری بپاشید.