اسپاگتي‌ رشته‌اي‌: 500 گرم‌
براي‌ سس‌ راتاتول‌:
بادمجان‌ خرد شده‌: 1 عدد
پياز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: 1 عدد
سير له‌ شده‌: 1 حبه‌
فلفل‌ سبز خرد شده‌: 1 عدد
كدو سبز خرد شده‌: 2 عدد
گوجه‌ فرنگي‌ پوست‌ كنده‌ و چرخ‌ شده‌:500گرم‌
سركه‌ سفيد: يك‌ دوم‌ فنجان‌
ريحان‌ تازه‌ خرد شده‌: 1 قاشق‌ غذاخوري‌
پودر آويشن‌ خشك‌: يك‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوري‌
فلفل‌ سياه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ ميزان‌ دلخواه‌
پنير پارمزان‌ رنده‌ شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
طرز تهيه‌:
اسپاگتي‌ را به‌ مدت‌ 8 الي‌ 12 دقيقه‌ بجوشانيدو سپس‌ آن‌ را آبكشي‌ كنيد.
براي‌ تهيه‌ سس‌، تمامي‌ مواد لازم‌، كدو سبز وبادمجان‌ و... را در يك‌ ماهيتابه‌ نچسب‌ ريخته‌ و به‌مدت‌ 30 تا 45 دقيقه‌ روي‌ حرارت‌ ملايم‌ قراردهيد و هراز گاهي‌ آن‌ را هم‌ بزنيد.
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روي‌اسپاگتي‌ ريخته‌ و آن‌ را با پنير پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزيين‌ نماييد.
ارزش‌ غذايي‌:
كالري‌: 520 كيلوكالري‌
چربي‌ كل‌: 22 گرم‌
كلسترول‌: 2 ميلي‌ گرم‌
فيبر: 25 گرم
[You must be registered and logged in to see this image.]