[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* ساقِ ران مرغ : 4 عدد
* کرفس : 2 شاخه
* هویج : 2 عدد
* کدوسبز : 2 عدد
* خامه : یک ­دوم پیمانه
* کره : 40 گرم
* سس خردل: 2 قاشق سوپخوری
* نمک : به میزان لازم
* فلفل سیاه : به میزان لازم
* آرد : به میزان لازم
* آب : یک ­چهارم پیمانه




طرز تهيه :
ابتدا ساق­ های مرغ را بشویید. سپس استخوان­ های مرغ را با استفاده از چاقو، همانند تصویر از گوشت آن جدا کنید؛ به صورتی که گوشت مرغ آسیب نبیند. (ابتدا انتهای ساق را با استفاده از پشت چاقو با ضربه بشکنید سپس اطراف مفصل ران را از گوشت جدا کنید و ران گوشت را به سمت انتهای آن برگردانید و استخوان­های ران را با چاقو جدا کنید و استخوان را از گوشت جدا کنید.
هویج، کرفس و کدو را به شکل خلال­ های باریک و بلند به طول 10 سانتیمتر برش دهید.
ران­ ها را با نمک و فلفل سیاه مزه ­دار کنید و سپس حفره خالی بین گوشت ساق را با مخلوط برش ­های کدو، کرفس و هویج پر کنید. سپس ران­ ها را صاف و مرتب کنید و آنها را به کمی آرد آغشته کنید.
در تابه­ ای 30 گرم کره را گرم کنید و ساق­ های پُر­شده را در آن سرخ کنید؛ به صورتی که تمام قسمت­ های آن سرخ شود. سپس حدود یک­ چهارم پیمانه آب درون تابه بریزید. درِ ظرف را ببندید و اجازه دهید تا ران­ ها کاملاً بپزند.
در تابه ­ای دیگر، 10 گرم باقیمانده از کره را همراه خامه و سس خردل تفت دهید و ران­ های سرخ­شده و پخته را در ظرف سس بچینید و اجازه دهید ران­ ها 10 دقیقه با حرارت بسیار ملایم در سس خامه و خردل بپزد تا طعم بگیرد. سپس غذا را سرو کنید.