[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* پنیر سفید : 100 گرم
* تخم مرغ : سه عدد
* شیر : نصف لیوان
* جعفری تازه خرد شده : دو قاشق غذاخوری
* فلفل و روغن : به میزان لازم





نکته : در این غذا به دلیل شور بودن پنیر از نمك استفاده نمی كنیم .



طرز تهیه :
ابتدا پنیر را در یك بشقاب تخت گذاشته و با پشت چنگال خوب له می كنیم،
تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شكسته حسابی با چنگال می زنیم و پنیر را به آن اظافه می كنیم و مجددا خوب هم می زنیم سپس شیر و جعفری و فلفل را اضافه كرده و كمی هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.
این مایع را در روغن داغ ریخته حرارت را كم كرده و درب ماهیتابه را می بندیم تا پن كیك ما حسابی پف كند.
وقتی یك طرف پن كیك برشته شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود فقط دقت داشته باشید كه این پن كیك بسیار ظریف است و ممكن است در اثر حرارت زیاد زود بسوزد.
این پن كیك یك وعده غذای بسیار لذیذ و مغذی برای صبحانه یا شام می تواند مورد استفاده قرار بگیرد .