[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* فیله ماهی شیر : ۵۰۰ گرم
* تخم مرغ : ۳ عدد ( کمی زده شود )
* آرد سفید : ۲ پیمانه
* آرد سوخاری : ۲ پیمانه
* پنیر گودا رنده شده : ۱ پیمانه
* سویا سس : ۳ قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل : به میزان لازم
* آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری




طرز تهیه :
فیله های ماهی را به قطعات کوچک برش دهید
بعد در مخلوط سویا سس و نمک و آبلیمو و ۱ قاشق روغن مایع به مدت ۴ تا ۵ ساعت بخوابانید
بعد پنیر گودا را رنده کنید و با آرد سوخاری مخلوط کنید .
فیله های ماهی را از سس در آورید بعد در آرد معمولی بغلطانید سپس در تخم مرغ فرو کنید
بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید و در روغن فراوان با حرارت ملام سرخ کنید و با سس تارتار سرو کنید .