[You must be registered and logged in to see this image.]
پزشكان متخصص تغذيه مي‌گويند: كشك‌هاي خشك توپي‌شكل مي تواند جايگزين خوبي در ازاي مصرف تنقلات باشند و در ميان‌وعده كودكان مي‌توان از اين منبع غني از كلسيم و پروتئين استفاده كرد.
به گفته آنها، كشك به دليل داشتن فرهنگي روستايي، نسبت به ساير لبنيات مهجور مانده است و از آن استفاده چنداني (به‌جز غذاهاي خاص) نمي‌شود.كشك داراي تركيبي فشرده از لبنيات است كه با استفاده از آن،‌ به ارزش وعده‌هاي غذايي افزوده مي‌شود.

با اين‌كه امروزه كشك‌هاي كارخانه‌اي، پاستوريزه مي‌شوند و عمل جوشاندن آنها در كارخانجات صورت مي‌گيرد، ولي بهتر است خانواده‌ها براي حفظ سلامت بيشتر، بنا را بر جوشيده نشدن اين كشك‌ها بگذارند و پس از تهيه، آن را به مدت 20 دقيقه بجوشانند.