Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionباقلاپلوی پاكستانی و هندی Emptyباقلاپلوی پاكستانی و هندی

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای 4نفر :
* برنج باسماتی : 275 گرم یا یك و یك ‌دوم پیمانه
* آب : 3 پیمانه
* كره : 40 گرم یا 3 قاشق سوپ‌خوری
* باقلای تازه و ریز : 175 گرم یا یك و یك‌ دوم پیمانه
* شوید تازه خرد شده : 6 قاشق سوپ‌خوری و مقداری شوید تازه برای تزئین
* دارچین : یك قاشق چای‌خوری
* زیره سبز : یك قاشق چای‌خوری
* زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای‌خوری
* نمك : به مقدار لازم
* پودر فلفل قرمز : یك قاشق چای‌خوری



طرز تهیه :
قابلمه‌ای را آماده كرده و برنج را همراه با آب در آن بریزید. مقدار كمی نمك هم به آن اضافه كنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. پس از آن، مدت 10 دقیقه صبر كنید تا برنج كاملاً در آب بجوشد، سپس آن را در سبدی آبكش كنید.

قابلمه دیگری آماده كرده و یك‌ سوم از كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود. سپس كف قابلمه را با لایه‌ای از برنج آبكش‌شده پوشانده و یك ‌چهارم از میزان باقلا و مقدار كمی شوید تازه خرد شده را روی آن بریزید.

حالا لایه دیگری از برنج را روی شوید ریخته و همین‌طور ریختن مواد را به‌ صورت لایه‌لایه ادامه دهید تا مواد به پایان برسد، البته لایه پایانی باید برنج باشد. نصف استكان آب داخل برنج بریزید، سپس قابلمه را به مدت 8 دقیقه روی اجاق‌گاز قرار دهید.

پس از این مدت، باقیمانده كره را آب كرده و روی برنج بریزید. در پایان، دارچین، زیره و فلفل قرمز را روی برنج بپاشید و دم‌كنی را روی قابلمه بگذارید.

حرارت اجاق‌گاز را پایین آورده و 25 تا 30 دقیقه صبر كنید تا برنج دم بكشد. از طرفی دیگر، پودر زعفران را در آب حل كرده و مقداری برنج را به آن آغشته كرده و پس از كشیدن برنج، سطح آن را با برنج زعفرانی و چند برگ شوید تازه تزئین كنید.



نكته :
در این باقلاپلو از باقلای خام استفاده شده است، اگرچه باقالای مصرفی خیلی ریز و زودپز است ولی اگر در پخت كامل آن مردد هستید بهتر است ، باقلا را به صورت مجزا پخته و سپس لابه‌لای برنج بریزید.

descriptionباقلاپلوی پاكستانی و هندی EmptyRe: باقلاپلوی پاكستانی و هندی

more_horiz
سلام سحر خوبم :[بوسه]:
ممنون
دستت درد نکنه
آموزشهای خیلی مفیدی داری
بازم تشکر فراوان 53 :[قلب]: :[بوسه]:

descriptionباقلاپلوی پاكستانی و هندی EmptyRe: باقلاپلوی پاكستانی و هندی

more_horiz
سحر جون كارش حرف نداره :[بوسه]: 41
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply