[You must be registered and logged in to see this image.]
گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .

گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتک : فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.

مرغ ناپز : اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید , قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید , علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت !

گوشت و مرغ دیرپز :
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز , زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.
اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.