[You must be registered and logged in to see this image.]
سرو برای 6 تا 8 نفر
زمان پخت : 30 دقیقه

مواد لازم خمیر سمبوسه :
* آرد : 225 گرم
* نمک : 2 قاشق چایخوری
* روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
* آب ولرم : حدود یک سوم پیمانه

مواد میانی سمبوسه :
* گوشت چرخ کرده : 250 گرم
* پیاز خرد شده : 2 عدد
* فلفل سبز دلمه ای : 1 عدد
* زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
* ادویه گرام ماسالا : 1 قاشق چایخوری
* پودر تخم گشنیز : 1 قاشق سوپخوری
* پودر فلفل قرمز : یک دوم قاشق چایخوری
* زنجفیل تازه : 1 قاشق چایخوری
* سیر له شده : 2 حبه
* آب لیمو ترش : 2 قاشق سوپخوری
* گشنیز تازه : یک چهارم پیمانه
* نعنای تازه : 2 قاشق سوپخوری
* روغن : به میزان لازم


طرز تهیه :
برای تهیه خمیر، ابتدا آرد را در ظرف گودی بریزید و نمک را به آن بیفزایید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید و سپس وسط آرد را کمی گود کنید. روغن و آب ولرم را میان آرد بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت خمیر به خود بگیرد. این خمیر را 20 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا عمل آید.
سپس خمیر را با وردنه بین دو لایه نایلون باز کنید و آن را به صورت نوارهای 8 در16 باز کنید. از مواد میانی آماده شده بین خمیر قرار دهید و دو طرف خمیر را روی هم برگردانید تا به شکل یک مثلث درآید و یک لایه دیگر خمیر را بعد از پر کردن روی آن برگردانید و لبه های خمیر را با استفاده از آب به هم بچسبانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

طرز تهیه مواد میانی سمبوسه هندی :
پیاز خرد کرده را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و گوشت را در حدی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و مواد را خوب تفت دهید. سپس سیر له شده، زنجفیل تازه رنده شده، گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را بریزید و مواد را خوب تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود. سپس گشنیز و نعنای تازه و خرد شده را به مواد بیفزایید و مواد را 3 دقیقه دیگر تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.