[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* ميگوي پاك‌كرده : 175 گرم
* پودر كاري : يك قاشق چاي‌خوري
* نخود سبز تازه : 115 گرم يا يك پيمانه
* ذرت كنسرو شده : 115 گرم يا يك پيمانه
* كدوي سبز : 2 عدد متوسط
* فلفل دلمه‌اي سبز يا قرمز: يك عدد
* آب‌ليموترش : يك قاشق سوپ‌خوري
* پودر تخم گشنيز : يك قاشق چاي‌خوري سرخالي
* نمك و فلفل قرمز : به مقدار كافي
* برگ تازه گشنيز : چند برگ





روش پخت :
1 * ابتدا ميگو را همراه كمي نمك در قابلمه‌اي داراي مقداري آب بريزيد و بگذاريد 5دقيقه روي شعله اجاق‌گاز بپزد. در اين فاصله كدو را بشوييد و همان‌طور با پوست حلقه‌حلقه كنيد و بعد فلفل دلمه‌اي را نيز شسته، خرد كنيد؛ سپس ميگو را داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود.

2.از طرفي ديگر تابه بزرگي آماده كرده، كمي روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود.حالا ميگوي پخته‌شده را همراه پودر كاري در روغن بريزيد و تفت دهيد. در اين فاصله نخودسبز را در كاسه‌اي حاوي آب بريزيد و روي اجاق‌گاز قرار دهيد تا بپزد.

3 .بعد از اينكه نخودسبز كاملا پخت، آن را همراه فلفل دلمه‌اي، ذرت و كدو به ميگوي سرخ شده اضافه كنيد و 5 دقيقه تفت دهيد.

4 . پس از اين مدت، خوراك را با اضافه كردن تخم گشنيز، نمك، پودر فلفل قرمز و آب‌ليموترش طعم‌دار كنيد و يك دقيقه ديگر حرارت دهيد. در پايان خوراك را در ظرف مورد نظر كشيده، با چند برگ گشنيز تزيين كنيد.