[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* ماكارونی : 250 گرم
* تخم مرغ : 2 عدد
* پنیر پارمزان : سه چهارم فنجان
* پودر نان : 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس گوشت :
* روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
* پیاز متوسط : 2 عدد
* گوشت چرخ كرده : 750 گرم
* گوجه فرنگی : 425 گرم
* آب گوجه فرنگی : یك سوم فنجان
* آب : یك دوم فنجان
* تخم مرغ زده شده : یك عدد
* دارچین : نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه سس گوشت :
روغن زیتون را گرم كرده ، پیاز و گوشت چرخ كرده را در آن تفت می دهیم ، تا زمانی كه گوشت سرخ شده و تغییر رنگ دهد .
سپس گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و دارچین را به آن اضافه كرده و برای مدتی آن را بدون درپوش حرارت می دهیم تا غلیظ شود .
سپس آن را از روی حرارت بر می داریم .
زمانی كه سرد شد، یك عدد تخم مرغ زده شده را به آن می افزاییم .

مواد لازم برای topping :
* كره : 90 گرم
* آرد : نصف فنجان
* شیر : 5/3 فنجان
* پنیر پارمزان : یك فنجان
* زرده تخم مرغ : 2 عدد


طرز تهیه topping :
كره را در یك ظرف ریخته ، روی حرارت می گذاریم .
بعد از اینكه كره آب شد ، آرد را به آن اضافه می كنیم و حرارت می دهیم تا وقتی كه روی آن حباب ایجاد شود .
سپس از روی حرارت برداشته و به تدریج شیر را به آن می افزاییم .
مجدداً آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود .
بعد از آن پنیر را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط می كنیم .
مواد را كنار می گذاریم تا خنك شود.



طرز تهیه پاستیتسو :
ماكارونی را به همراه آب جوش در یك ظرف می ریزیم .
ظرف را روی حرارت می گذاریم تا ماكارونی پخته و نرم شود . سپس آن را آبكش می كنیم .
ماكارونی را در ظرف دیگری با دو عدد تخم مرغ و پنیر مخلوط كرده و در یك ظرف نچسب می ریزیم.
سپس سس گوشتی را كه تهیه كرده بودیم ، روی سطح مخلوط ماكارونی قرار داده و بعد از آن با مواد topping روی سطح گوشت را می پوشانیم .
سپس پودر نان را روی تمامی ریخته و بدون درپوش برای مدت تقریبا یك ساعت داخل فر قرار می دهیم تا زمانی كه روی سطح آن قهوه ای رنگ شود .
غذا آماده خوردن است كه بعد از سرد شدن می توان آن را سرو كرد .