[You must be registered and logged in to see this image.]
بامیه باید ریز باشد و این سبزی در فصل تابستان وجود دارد و بهترین بامیه برای خورشت بامیه ای است که ریز باشد و بامیه های کمی درشت تر را می توانید در سرکه ریخته و ترشی بامیه درست کنید .

نکته لازم به ذکر در مورد تهیه خورشت بامیه این است که بامیه ها نباید دارای سوراخ یا شکافی باشند و ترک نداشته باشند زیرا در این صورت شکل ظاهری خورشت شما جالب نخواهد شد و خورشت را غلیظ و لیز خواهد کرد .


مواد لازم برای ۴ نفر :
* گوشت گوسفندی با استخوان : ۴۰۰ گرم
* بامیه : ۳۰۰ گرم
* روغن : ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
* رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
* آرد : یک قاشق غذا خوری
* پیاز متوسط : یک عدد
* نمک و ادویه و زردچوبه : به میزان لازم





طرز تهیه :
ابتدا بامیه ها را شسته و ابکش میکنیم تا خشک شود .

بعد پیاز را ریز و نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و سپس گوشت خرد شده را به ان اضافه می کنیم .

بعد از اینکه گوشت را تفت دادیم آرد را به آن افزوده و مقداری تفت می دهیم تا خامی ارد گرفته شود و بعد بامیه ها را اضافه می کنیم و خیلی آرام مواد را با هم مخلوط می کنیم . ( بامیه ترد است و هنگام مخلوط کردن باید به آهستگی این کار را انجام دهیم تا نشکنند. )

و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و کمی با موادمان تفت می دهیم و نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و آب را تا جایی که روی مواد را بگیرد اضافه می کنیم و درب قابلمه را گذاشته و با حرارت کم به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا بپزد و خورشت جا بیفتد .




نکته :خورشت هنگامی جا می افتد که روی خورشتمان روغن بیندازد .
این خورشت را با برنج میل کنید .