مواد لازم برای 6 نفر :
* نان بریده شده چهارگوش کوچک : 12 عدد ( یا نان اسنک )
* قارچ : 500 گرم
* خامه : 100 گرم
* کره : 50 گرم
* نمک و فلفل : به مقدارکافی
* پودر سیر : به مقدار کم


طرز تهیه :
قارچ را خرد کرده ، و در پارچه خشک می کنیم.
کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود.
کره را در ظرفی آب می کنیم،قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم.
کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم.نصف قاشق سوپخوری آرد روی آن می پاشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود.
نانها را در تستر، تست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم.
خامه را با قارچ که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه نان را کمی از مایه قارچ و خامه می ریزیم و با یک برگ جعفری روی آن را تزئین نموده،اردو را گرم سر میز می بریم .