[You must be registered and logged in to see this image.]
يك متخصص تغذيه گفت: ميوه‌ها و سبزي‌ها مانع افزايش فشار خون مي‌شوند و در تنظيم آن مؤثرند. برليانت بزرگمهر اظهار كرد: ويتامين ث گريپ فورت در بهبود و ترميم زخم‌ها مؤثر است.
ويتامين ث، مقاومت بدن را بالا مي‌برد و سلامت پوست و دندان‌ها، استحكام استخوان‌ها و لثه‌ها را تامين و به تشكيل بافت‌هاي پيوندي كمك مي‌كند.

بزرگمهر خاطر‌نشان كرد: بعضي از افراد به مركبات حساسيت دارند و خوردن گريپ‌فورت باعث كاهش شديد فشار خون در اين قبيل افراد مي‌شود؛ ولي به طور طبيعي در همه افراد افت فشار ديده نمي‌شود.

وي با اشاره به آنتي‌اكسيدان بودن ويتامين ث افزود: ويتامين ث به افزايش مقاومت بدن كمك و از بروز انواع سرطان‌ها جلوگيري مي‌كند.

اين متخصص تغذيه در ادامه به فارس گفت: مقدار ويتامين ث در ميوه نارس و ميوه‌اي كه بسيار رسيده باشد كم است و اگر ميوه‌اي خوب رسيده باشد مقدار مواد مغذي و ويتامين‌هاي آن بيشتر است.

وي درباره تاثير گريپ‌فورت در كاهش وزن گفت: هيچ ماده غذايي به خودي ‌خود باعث كاهش وزن نمي‌شود؛ مگر اين كه در رژيم غذايي، مواد كم‌كالري جانشين مواد پركالري شوند.

بزرگمهر خاطر‌نشان كرد: ورزش و پياده‌روي باعث افزايش سوخت ‌و ‌ساز بدن مي‌شود و رژيمي كه كالري‌اش بيش از نياز بدن نباشد، باعث از بين رفتن چربي‌هاي زائد مي‌شود.