[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* قارچ : 2 بسته كوچك (400 گرم)
* سينه مرغ : 600 گرم
* آرد : 1 قاشق غذاخوري
* پيازداغ : 2 قاشق غذاخوري
* فلفل دلمه : 1 عدد کوچک
* زعفران آب کرده : 1 قاشق غذاخوري
* روغن : 2 قاشق غذاخوري
* شير : دو سوم ليوان (200 ميلي ليتر)
* نمك ،‌ فلفل و آبليمو : به ميزان لازم




طرز تهیه :
سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آغشته به روغن مايع مي كنيم و به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و پياز داغ و كمي نمك درون ظرف گودي قرار مي دهيم،
ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم تا مواد تفت بخورد .
سپس مواد را هم مي زنيم و نصف ليوان آب را به همراه زعفران به مواد اضافه مي كنيم و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ15 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم
آرد را در شير سرد حل كرده و به همراه آبليمو به غذا اضافه مي كنيم و ظرف را بدون در به مدت 4ـ3 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم در اين فاصله يكبار غذا را هم مي زنيم.
در صورت تمايل مي توان 1 عدد زرده تخم مرغ را كاملاً با چنگال بزنيم و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنيم.