[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* تخم مرغ : 9عدد
* شکر : یک و نیم لیوان
* آرد : 600گرم
* هل ساییده شده : 1قاشق مربا خوری
* روغن مایع : 1لیوان
* بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
* وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

برای شربت باقلوا :
* شکر: 2 لیوان
* گلاب : یک لیوان

گلاب را روی حرارت ملایم جوش می آوریم فقط کافی است دو سه قل بزند از روی شعله برمی داریم و کنار شعله می گذاریم تا گرم بماند .

مایه روی کیک :
* زرده تخم مرغ : 2عدد
* ماست یا شیر : یک قاشق غذا خوری
* زعفران : کمی
* یک فاشق مربا خوری پودر قند این مایه باعث می شود روی کیک طلایی شود

طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بهم بزنید تا سفت وغلیظ شود و رویش خط بیفتد
سپس روغن را اضافه کرده یکی دو چرخ بزند سپس همزن را خاموش می کنیم هل وآرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم (هل وآرد و بکینگ پودر قبلا مخلوط کرده والک می کنیم )
خمیر مایه ما نسبت به کیک های دیگر سفت تر است ، مایه را در سینی 35*35 که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و روی ان را صاف می کنیم و با حرارت 350درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه می پزیم تا سطح نان پخته شود به طوری که اگر با دست به روی آن فشار وارد کردیم ، دست در آن فرو نرود
بعد از 15دقیقه می توان درب فر را باز کنید ، وقتی سطح نان طلایی شد می توانید آن را بیرون بیاورید واز مایعی که قبلا آماده کردیم با قلم مویی روی سطح نان می مالیم و روی آن را پسته خرد شده درشت می پاشیم دوباره داخل فر می گذاریم تا تخم مرغ مالیده شده طلایی شود ( بهتر است قسمت بالای فر را روشن کنید ولی در این صورت دقت کنید روی کیک نسوزد )
کیک را از فر خارج کرده داغ داغ برش لوزی می دهیم وسپس شربت داغ دربین شکاف ها ریخته ( نگران خمیر شدن آن نباشید )
یک سینی روی قالب می گذاریم تا خنک شود


کیک باقلوای شش تخم مرغی

مواد لازم :
*تخم مرغ :6عدد
* شکر : یک لیوان
* آرد : 400گرم
* هل ساییده شده : 1قاشق مربا خوری پر
* روغن مایع : 1لیوان
* بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
* وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
* جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :
مانند کیک 9 تخم مرغی توجه داشته باشید قالب را به تناسبی که موادتان کم شده کوچکتر انتخاب کنید.