[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* میگو تمیز شده : 500 گرم
* نخود : 200 گرم
* پیاز : 50 گرم
* پودر كاری : 3 گرم
* پیاز داغ : 100 گرم
* جعفری ساطوری : 100 گرم
* گوجه فرنگی : 100 گرم ( رب گوجه 150 گرم )
* فلفل سیاه : 1 قاشق غذا خوری
* نمك : 15 گرم
* زردچوبه : 1 قاشق غذا خوری
* آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری
* زعفران آب شده : 1 قاشق غذا خوری






طرز تهیه :
میگوی پاك ، تمیز شده را چرخ كرده ، نخود را نیم پز پوست گرفته و چرخ كرده ، پیاز را نیز پوست گرفته چرخ نموده ، نمك و زردچوبه را نیز اضافه نموده ، مواد را به صورت خمیری در آورده در پیاز داغ ، تفت داده سپس گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه ، آبلیمو و زعفران را اضافه نموده و برای مدت ده دقیقه روی آتش ملایم تفت داده تا خوب آب آن بخار شود . سپس جعفری ساطوری و فلفل را به آن اضافه نموده و اجاق گاز را خاموش نموده ، مواد داخل پیراشكی را كنار می گذاریم .




مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشكی :
* شیر: 2 لیوان
* آرد: 1 لیوان سرخالی
* بیكینگ پودر: 1 قاشق دسر خوری
* تخم مرغ : 1 عدد


طرز تهیه خمیر پیراشكی :
شیر و آرد و تخم مرغ را خوب با همزن بهم زده ، بیكینگ پودر را اضافه نموده و یك مایع روغنی شكل مثل ماست بدست می آید . سپس ماهیتابه نسوز به اندازه 20×20 را چرب نموده مقداری از خمیر آماده را در ماهیتابه می ریزیم كه به صورت یك نان نازكی بدست آید كه به آن پنكیك میگویند . مایه آماده شده پیراشكی را كه قبلاً درست كردیم لای پنكیك ریخته . ( مقدار آن یك قاشق غذا خوری پر می باشد ) بعد هردانه نان را به صورت لوله ای پیچیده و دو سر آن را با مایه باقیمانده چسبانده و در روغن سرخ نموده سپس در دیس چیده و دور آن را با سبزیجات تزئین می نمائیم .