Log in

I forgot my password

Like/Tweet/+1
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» مبارکه
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Aug 14, 2013 6:59 am by sepideh

» کیک شوکو هالیک
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Aug 03, 2013 11:34 am by sepideh

» دروغگو ها
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Aug 02, 2013 9:45 am by sepideh

» برنامه های رمضان 92
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Aug 01, 2013 5:33 am by sepideh

»  هم سن و سال
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Jul 31, 2013 3:23 pm by sepideh

» جوک و اس ام اس جدید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Jul 31, 2013 7:24 am by sepideh

» اگه گفتید من چه شکلی ام ؟!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Jul 30, 2013 6:45 pm by sepideh

» ببخشید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Jul 30, 2013 6:05 pm by sepideh

» یادداشتای پاییزی ..!ا
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Jul 30, 2013 10:43 am by sepideh

» روزنوشت نیلوفر
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Jul 30, 2013 10:34 am by sepideh

» مشاعره
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 4:45 pm by sepideh

» قانعم کن
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 4:18 pm by sepideh

» خصوصیات سایت جدید.ifin.ir
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 3:50 pm by sepideh

» فشار خون بالا
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 3:47 pm by sepideh

» سراب
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 3:45 pm by sepideh

» سلام و از نو
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Jul 29, 2013 3:43 pm by sepideh

» من چه دلتنگتم امروز
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Oct 13, 2011 11:19 am by azadah

» مدیتیشن تراپی، مراقبه، مکاشفه، متافیزیک
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Aug 08, 2011 12:26 pm by godonly

» ترانه های گروه کر دختران
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Apr 08, 2011 4:00 am by samamirreza

» سایت شعرپارسی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Mar 15, 2011 4:40 pm by sajad badri

» مرجع دانلود فارسی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Mar 15, 2011 11:05 am by sajad badri

» 9 دی هراسی خواص !!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Dec 27, 2010 6:55 am by amir215

» شب امتحان تو خوابگاه دخترا و پسرا چه خبره؟
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Dec 21, 2010 10:58 am by ashiss

» یالثارات الحسین (ع)
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Dec 18, 2010 8:20 am by amir215

» تریبون دادگاه مردمی سران فتنه فیلتر شد !!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Dec 14, 2010 6:53 am by amir215

» دکترین های فراموش شده (8)
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Dec 10, 2010 12:37 pm by amir215

» دانلود HiDownload Platinum 7.971 نرم افزار مدیریت دانلود فایل
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Dec 03, 2010 11:44 am by xpxps

» مــهــم!!! قابل توجه اعضای جدید و قدیم ایران فروم
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Nov 20, 2010 5:53 pm by HrRo

» ما را هم به این زودی بکشید...!!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Nov 09, 2010 8:01 am by amir215

» شلوار و شعار
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Nov 01, 2010 6:17 am by ilia

» حامد کمیلی، زمانی که هنوز معروف نشده بود!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 31, 2010 2:12 pm by AHMAD_NOMAD

»  باشم یا نباشم
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 31, 2010 1:27 pm by FD6_d

» کاریکاتور هنرمندان و بازیگران مشهور ایرانی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 30, 2010 1:13 pm by FD6_d

» کوچ مقصدی برای پرستو ها !
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 30, 2010 5:06 am by amir215

» دوستان داره دیر میشه کاری کنید؟
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 27, 2010 2:31 pm by sezar

» شفيعي كدكني يادش گرامي باد
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 27, 2010 2:20 pm by sezar

» گزارش تصویری: فیلم «هرچه خدا بخواهد»
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 27, 2010 5:20 am by یاس سفید

» هل من ناصر(تقاضا از دوستان)
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 26, 2010 1:22 pm by AHMAD_NOMAD

» کلامی از شیخ بهائی:
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 26, 2010 1:16 pm by AHMAD_NOMAD

» هندوانه
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 26, 2010 3:31 am by یاس سفید

» بابا شاه: از خودم نقاشی کشیدی ام
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 25, 2010 1:21 pm by AHMAD_NOMAD

» کدوم انگشت خود را بیشتر دوست دارید؟
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 25, 2010 12:47 pm by AHMAD_NOMAD

» پاییز
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 25, 2010 12:42 pm by AHMAD_NOMAD

» دانستنی های مفید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 25, 2010 4:45 am by یاس سفید

» گفت و گو
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 24, 2010 6:28 am by FD6_d

» درست انتخاب کنید تا شاد باشید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 23, 2010 3:50 am by sezar

» شکاف جنسیتی در سال ۲۰۱۰۲۰۱۰
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 22, 2010 3:28 pm by sezar

» حلقه خورشید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 22, 2010 2:44 pm by AHMAD_NOMAD

» ایران فروم در آستانه ی 2 سالگی متحول می شود
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Oct 21, 2010 7:14 pm by HrRo

» مشکلات ایران فروم: سخنی دوستانه با آقای خداپرست و دوستان
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Oct 21, 2010 1:59 pm by HrRo

» بیچاره موشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Oct 21, 2010 5:54 am by sezar

» حیوانی عجیب، نتیجه جفت گیری زرافه و گورخر
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 20, 2010 3:02 pm by سها

»  این عکس چیست؟
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 20, 2010 2:58 pm by سها

» تصویر جالب: نحوه ایستادن یک هم وطن در بانک!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» تصوير يك جلسه مهم در مجلس آمريكا!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» فکر می کنید ایشون چکاره هستن؟(عکس)
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:43 pm by FD6_d

» نامه غضنفر به زنش
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:38 pm by FD6_d

» کلماتی که نمی خواهید در اتاق عمل بشنوید
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:30 pm by FD6_d

» دو راهب و دختر زیبا
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:29 pm by FD6_d

» برادر
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:28 pm by FD6_d

» میلاد امام مهر،امام رضا(ع)بر همگان مبارک-تقدیم به شما
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:18 pm by AHMAD_NOMAD

» توهین به مسئولان نظام در نمایشگاه دیجیتال
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 2:14 pm by AHMAD_NOMAD

» یه نگاه متفاوت به آدما
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» تولد دآش جواد
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 1:17 pm by AHMAD_NOMAD

» امین 7
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 19, 2010 9:18 am by beul

» مسیر امام رضا(ع) از مدینه تا خراسان
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 18, 2010 7:32 am by یاس سفید

» مرد گمشده در جزیره
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 17, 2010 12:26 pm by javad57m

» هلن کلر زنی برای بودن
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 17, 2010 7:06 am by یاس سفید

» برخیز ای موسی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 16, 2010 5:14 am by یاس سفید

» خواندن این متن تنها یک دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyThu Oct 14, 2010 3:51 am by یاس سفید

» خوابهای بی تعبیر شاهانه !!!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyWed Oct 13, 2010 4:39 am by amir215

» زندیگینامه رهی معیری
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 12, 2010 11:18 am by beul

» بیاد رهی معیری
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 12, 2010 11:13 am by beul

» دانلود آهنگ یاد من باش با صدای مجید اخشابی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyTue Oct 12, 2010 6:15 am by Adeleh

» نخستین یار من
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 11, 2010 1:38 pm by AHMAD_NOMAD

» جایی شبیه رویا در ایران
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 11, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» مسقطی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 11, 2010 5:24 am by یاس سفید

» رابطه دروغگویی و استفاده از صابون!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 11, 2010 4:16 am by یاس سفید

» وصیت نامه زیبای حسین پناهی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyMon Oct 11, 2010 4:04 am by یاس سفید

» نمیخواین چیزی بگین!!ا
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» ايران شناسي ياستان شناسي معرفي يه سايت باحال
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» گزارش تصويري كنسرت شهرام ناظري در گرگان
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySun Oct 10, 2010 4:19 am by javad57m

» فعالیت جالب ماموران شهرداری!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 09, 2010 5:46 pm by faezeh

» چطور رژ لب مناسبم را انتخاب کنم؟
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 09, 2010 4:59 am by یاس سفید

» دخترای قدیم
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 09, 2010 4:58 am by یاس سفید

» تصویر عجیب
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» گل شیپوری
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptySat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» تفاوت GPS و GPRS
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 4:21 pm by AHMAD_NOMAD

» با استفاده از يک فشارسنج، ارتفاع يک آسمان خراش اندازه می گیرد
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 4:19 pm by FD6_d

» آموزش خود کشی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 4:16 pm by FD6_d

» اسیر
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 4:13 pm by FD6_d

» رسوم در زمان قاجار
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 4:12 pm by FD6_d

» 101%
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 3:56 pm by AHMAD_NOMAD

» مرگ در ساعت 11
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 3:18 pm by AHMAD_NOMAD

» ملکه ای که میخواست نسل مردان را از روی زمین بردارد!
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 3:16 pm by AHMAD_NOMAD

» عتيقه‌فروش
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 3:10 pm by AHMAD_NOMAD

» مروري ‌بر جذاب‌ترين ‌برنامه‌ها و سريال‌هاي دهه 60
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 2:59 pm by AHMAD_NOMAD

» آرزو می کنم که د ر تنهایی تنهاییت تنها بمانی
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 2:51 pm by AHMAD_NOMAD

» رضا خندان بازیگر سریال «مختارنامه» درگذشت
نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی EmptyFri Oct 08, 2010 1:57 pm by faezeh


نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی

Go down

نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی Empty نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی

Post by sahar on Thu Dec 18, 2008 7:53 am

هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کارکردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید :

معمولاً کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند .
کیک و شیرینی هایی که ریز و کوچک هستند(به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت.

درجه حرارت فردرفرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
درجه سانتی گراد = درجه فارنهایت
120 = 250
150 = 300
160 = 325
180 = 350
190 = 375
200 = 400
230 = 450

توجه :
با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.
فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند.
فرهایی که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظمی شده اند.
تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برعکس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم کرد.
برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم کرد.

نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:
در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:

مواد = وزن به گرم
1 پیمانه آرد = 100 گرم
1 پیمانه پودر قند = 125 گرم
1 پیمانه شکر = 150 گرم
1 پیمانه روغن(جامد یا مایع) = 150 گرم

پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.
هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
sahar
sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 40
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 9176
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum