Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionسیب زمینی سرخ کرده Emptyسیب زمینی سرخ کرده

more_horiz
شاید به نظرتان مسخره بیاید که چرا سیب زمینی سرخ کرده را به عنوان یک پست انتخاب کردم. کاری ندارد که. همه بلدند.

راستش همیشه این سؤال برایم پیش می آمد که چرا طعم سیب زمینی سرخ شده بیرون با سیب زمینی های خانگی متفاوت است.
چرا علیرغم اینکه ما معتقدیم ممکن است بیرون از خانه بهداشت خیلی رعایت نشود ولی طعم آنها بهتر است. ( شاید به دلیل خوشمزگی میکروب باشد!)

برای این کار بهتر است اول سیب زمینی را بپزیم. احتیاج به پختن خیلی زیاد نیست. آنها نباید له شوند. پس نباید از سیب زمینی های خیلی بزرگ استفاده کرد. چون بعد از پختن، لایه های بیرونی له می شوند و لایه های درونی هنوز سفت و خامند. بعد از اینکه پخته شدند، آنها را خرد می کنیم. بهتر است درشت خردشان کنیم. سپس در ظرف گودی (مثلا شیرجوش) مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود. سپس قطعات سیب زمینی را در آن می اندازیم. سیب زمینی ها نباید روی هم باشند. همچنین نیازی نیست خیلی آنها را سرخ کنید. در حدی که کمی تغییر رنگ دهند کفایت می کند. من برای سرخ کردن همیشه از شیرجوش کوچکی استفاده می کنم که بتوان با مقدار کمی روغن، مواد را در آن غوطه ور کرد.
بعد از سرخ کردن، می توان به همراه سس، آن را تناول نمود. دقیقاً مزه سیب زمینی های فست فودها را احساس خواهید نمود. :D

به علت تقاضای بسیار کاربران عزیز آموزش بعدی را به املت اختصاص می دهم. :D :D

descriptionسیب زمینی سرخ کرده EmptyRe: سیب زمینی سرخ کرده

more_horiz
خیلی واسم ، جالب بود !!!!
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply