[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* جوانه گندم : 1 فنجان
* جوانه ماش : 1 فنجان
* میگوی پخته شده : 250 گرم
* نخود فرنگی پخته شده : نصف فنجان
* هویج آب پز و خرد شده : نصف فنجان
* گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد متوسط
* خیارشور خرد شده : 3عدد
* روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
* آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
* نمك و فلفل : به میزان دلخواه



طرز تهیه :
تمامی مواد فوق را در یك ظرف ریخته و مخلوط می كنیم.سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.

نكات تغذیه ای :
درتهیه این سالاد، میگو كه یك موجود آبزی است ، به كار رفته و همین می تواند وجه تمایز این سالاد با دیگر سالادها باشد. گوشت آبزیان به غیر از منابع پروتئین، سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم ، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا 3 است ، كه مصرف آن در زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی كودكان می شود و از رسوب كلسترول در رگ های منتهی به قلب جلوگیری می كند.

جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و كودكان در حال رشد مناسب هستند.